Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  8χρονος μαζί με τη μητέρα του ζουν χωρίς ρεύμα [Βίντεο]

  Η γυναίκα έχει μείνει άνεργη από την πρώτη καραντίνα.

  Σπαράζει καρδιές η περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας στην Πάτρα που για πολλές ημέρες ζει μέσα στο σκοτάδι και το κρύο.

  Μια πατρινή μητέρα με τον 8χρονο γιο της, μέσα στην καραντίνα μένουν στο σπίτι τους, στο οποίο τους έκοψαν το ρεύμα, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

  Η κυρία Γεωργία φιλοξενήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ εξηγώντας τον γολγοθά που ανεβαίνει μαζί με τον μικρό γιο της, δίνοντας γροθιά στο στομάχι με τα όσα περιέγραψε στη Λίνα Μπάστα.

  Το ποσό που χρωστάει στον πάροχο του ρεύματος είναι μικρό, παρόλα αυτά δεν μπορεί να τα βρει, αφού έχει μείνει άνεργη από την πρώτη καραντίνα.

  Όπως λέει, αυτό που ζητά είναι δουλειά, ώστε να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια το παιδί της. Ο μικρός, στο γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, ζητά να τους φέρουν το ρεύμα για να μην κλαίει η μαμά του.

  Η περίπτωση της κ. Γεωργίας και του μικρού Ευριπίδη μέχρι ώρας δεν έχει βρει ανταπόκριση από τις κοινωνικές δομές, με την οικογένεια να κάνει έκκληση να βοηθηθεί, για να αποκτήσει τα στοιχειώδη.

  Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων:

  Πηγή: patrasevents.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK