Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  00 το πρωί της Τετάρτης οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα

  Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων των πανελληνίων, των δύο μουσικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στα αγωνίσματα των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

  Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, με κεφαλαία γράμματα.

  Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα λάβουν τη βαθμολογία τους με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.

  Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι, μέσω της εφαρμογής υπολογισμού μορίων, που είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ιστοσελίδα markcalc.it.minedu.gov.gr/, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

  Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το ΥΠΑΙΘ.

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK