Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Ο Παναιτωλικός βύθισε ακόμη περισσότερο τον Πανσερραϊκό!

    Ένα γκολ έφτανε και… περίσσευε στον Παναιτωλικό για να περάσει νικηφόρα (1-0) τη Δευτέρα από την έδρα του Πανσερραϊκού, στο ματς που έριξε την αυλαία στην 13η αγωνιστική της Super League, η οποία ήταν η τελευταία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

    Το υπέροχο τέρμα του Αλεξάντρου Ματσάν στο 11ο λεπτό έκρινε το ματς στις Σέρρες, με το συγκρότημα του Αναστασίου να επιστρέφει στις επιτυχίες, όντας πλέον στο… όριο των play off για τις θέσεις 5-8.

    Στον αντίποδα, τα «λιοντάρια» γνώρισαν την 7η σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα και στο φινάλε του α’ γύρου παραμένουν «βυθισμένοι» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League με 5 βαθμούς.

    TO ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

    Οι Αγρινιώτες βρήκαν γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στην πρώτη ουσιαστική τους επίθεση ο Μίχαλακ «έσπασε» ιδανικά την μπάλα στον Ματσάν και ο τελευταίος τελείωσε τη φάση με ψυχραιμία για το 1-0, αφιερώνοντας το τέρμα στον άτυχο Μιγκέλ Λουίς, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/12) με τον Ηρακλή.

    Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 21’ απείλησε με το σουτ του Ιβάν, το οποίο κατέληξε άουτ. Λίγο πριν το ημίχρονο (43’), ο Άλεξιτς δοκίμασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, όμως ο Τιναλίνι ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

    Στο 65’, ο Βόλνεϊ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τράβηγμα, ζητώντας πέναλτι.

    Στο φινάλε, οι Σερραίοι αύξησαν την πίεσή τους αναζητώντας την ισοφάριση, αλλά η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού άντεξε, με τους «κυανοκίτρινους» να φεύγουν με ένα σημαντικό τρίποντο.

    Κίτρινες: 61’ Μπρουκς, 87′ Κάλινιν – 63’ Αγαπάκης, 85′ Τσούρα, 87′ Άλεξιτς

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σεζαρ Σαραγόσα): Τιναλίνι, Λύρατζης (79’ Καρέλης), Φέλτες, Βερνόν, Κάλινιν, Ομεόνγκα, Γκριν (46’ Μπρουκς), Τσαούσης (74’ Γκαλβάν), Γκιγιομέ, Μπανζάκι (46’ Ουαγκέ), Ιβάν (46’ Μάρας).

    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Τσάβες, Αγαπάκης (68’ Σιέλης), Κόγιτς, Γκαρσία, Μανρίκε, Κοντούρης (51’ λ.τρ. Σμυρλής), Μπουχαλάκης, Εστέμπαν, Μίχαλακ (68’ Τσούρα), Ματσάν (87′ Νικολάου), Άλεξιτς (87′ Αγκίρε).

    Πηγή

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK