Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Οι πρώτες εικόνες από τον λαμπρό γάμο

    Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς, συνδυάζοντας πολυτέλεια, παράδοση και προσωπικό στυλ. Από την εντυπωσιακή τοποθεσία στο Costa Navarino μέχρι τους εκλεκτούς καλεσμένους και τα ιδιαίτερα θεματικά πάρτι, ο γάμος του διάσημου Έλληνα μπασκετμπολίστα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.



    Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino δεν ήταν απλώς ένας ακόμα γάμος διασήμων, αλλά ένα φαντασμαγορικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο σε όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, επέλεξε την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για να γιορτάσει την αγάπη του, τιμώντας τις ρίζες του Γιάννη.

    Οι εορτασμοί διήρκεσαν τρεις ημέρες, ξεκινώντας με ένα “White Party” στις 30 Αυγούστου, όπου οι καλεσμένοι ντύθηκαν στα λευκά, ακολουθώντας έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας που σχεδιάστηκε από τον διάσημο Έλληνα σχεδιαστή Γιώργο Παπαδόγαμβρο. Το ζευγάρι έφτασε με σκάφος, ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του όρμου του Ναβαρίνου, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

    Τη δεύτερη μέρα, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα “Nigerian Party” σε μια κίνηση τιμής προς τη νιγηριανή κληρονομιά του Γιάννη, όπου οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές φορεσιές. Αυτή η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον πολιτισμό και την παράδοση, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη διάσταση στον γάμο.

    Η κορύφωση ήρθε την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, με τη διπλή γαμήλια τελετή. Ο Γιάννης, ως ορθόδοξος, και η Μαράια, ως καθολική, αντάλλαξαν όρκους τόσο σε ορθόδοξη όσο και σε καθολική τελετή στην παραλία του Costa Navarino. Η απόφαση να τελεστεί ο γάμος με αυτόν τον τρόπο ήταν ένας συμβολικός τρόπος να ενώσουν τις δύο θρησκείες και τις παραδόσεις τους.

    Οι καλεσμένοι, που περιλάμβαναν κορυφαία ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Σερένα Ουίλιαμς, αλλά και πολιτικές προσωπικότητες όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα μεσογειακό μενού υψηλής γαστρονομίας, που κόστιζε περίπου 250 ευρώ ανά άτομο. Το συνολικό κόστος του γάμου εκτιμάται ότι άγγιξε τα 800.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων διαμονής, στολισμού και φυσικά του μοναδικού κρασιού με την ετικέτα «Mariah», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο γάμο.

    Ο γάμος του Γιάννη και της Μαράια θα μείνει στην ιστορία όχι μόνο για την πολυτέλεια και τη φαντασμαγορία του, αλλά και για την αίσθηση ότι η αγάπη τους καταφέρνει να γεφυρώσει διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις, προσφέροντας ένα παράδειγμα δύναμης και ενότητας.

    Γιάννης Αντετοκούνμπο – Δείτε εικόνες και βίντεο

     

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK