Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Οι δηλώσεις για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

    Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, σε μια βραδινή έξοδο την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, μίλησε ανοιχτά στις κάμερες για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο γνωστός 83χρονος νομικός δήλωσε πως έχει βρει περίπου το «άλλο του μισό» στην Τζόρτζια και παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος. Η γνωριμία τους έγινε σε μία εκδήλωση, όπου αμέσως αισθάνθηκε έλξη για εκείνη, τονίζοντας πως είναι φυσικό ένας άντρας να έλκεται από μια γυναίκα που του αρέσει. «Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.



    Όσον αφορά τις φήμες περί γάμου, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διατήρησε μια αινιγματική στάση. Όταν ρωτήθηκε άμεσα αν έχουν παντρευτεί, απάντησε: «Δεν διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω τον γάμο μου με την Τζόρτζια. Το καλοκαίρι περάσαμε πολύ όμορφα, αν και ο μήνας του μέλιτος είχε γίνει νωρίτερα»​.

    Από την πλευρά της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει δηλώσει ότι τη γοήτευσε η προσωπικότητα του Πλεύρη και ότι η σχέση τους είναι «κάτι προσωπικό», ενώ για τον γάμο τους προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες​.

    Η σχέση του ζευγαριού έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ, με πολλές εικασίες για τον γάμο τους, ενώ τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν φαίνεται να συμμετείχαν σε ενδεχόμενες επίσημες τελετές, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK