Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Μπάσκετ: Στη Σλοβενία για την τρίτη νίκη του στο EuroCup ο Άρης

    Πλήρης και προσδοκώντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που μετρά στις δύο πρώτες «στροφές» του EuroCup, ο Άρης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στη Σλοβενία, για την 3η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκα, την Τσεντεβίτα Ολίμπια, (19:30, Novasports 5).

    Οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν τη φετινή ευρωπαϊκή διαδρομή τους με εκτός έδρας νίκη επί της Βενέτσια και ακολούθησε η άνετη επικράτηση, στο Αλεξάνδρειο, απέναντι στο Αμβούργο.

    Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώνεται με πρωινή προπόνηση στη «Στόζιτσε Αρένα», στην οποία θα διεξαχθεί η μάχη με την -επίσης αήττητη στον Α’ όμιλο του EuroCup- Τσεντεβίτα Ολίμπια.

    Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, Παναγιώτης Λέφας, Μπράις Τζόουνς, Μπριν Φορμπς, Τζέικ Φόρεστερ, Στέλιος Πουλιανίτης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Καζαμίας, Στίβεν Ίνοκ, Ρόνι Χαρέλ, Αρνόλντας Κουλμπόκα.

    Πηγή

    Latest Posts

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK