Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Μέγκαν Μαρκλ: «Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στην Βρετανία»

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχουν επιστρέψει στην Βρετανία από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντά τους και μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 2020. Θα μπορούσε, όμως, η δούκισσα του Σάσσεξ να επιστρέψει στην γενέτειρα του συζύγου της για τους Αγώνες Invictus το 2027;

    Αυτό είναι το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν τις τελευταίες ημέρες οι βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες. Οι Αγώνες Invictus πρόκειται να επιστρέψουν στην Βρετανία και το Μπέρμιγχαμ ανακοινώθηκε ότι θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση του 2027.

    Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ίδρυσε τους αγώνες, αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της εκδήλωσης. Από τότε που έγιναν ζευγάρι, η Μέγκαν Μαρκλ παρευρίσκεται στους αγώνες για να στηρίξει τον σύζυγό της.

    Ωστόσο υπάρχουν διάφορες φήμες για το εάν θα θελήσει να παραστεί αυτή την φορά. Η δούκισσα του Σάσσεξ δεν έχει πατήσει το πόδι της σε βρετανικό έδαφος από το 2022, εκτός από μια στάση σε βρετανικό αεροδρόμιο.

    Η Μέγκαν Μαρκλ στην διάρκεια των Αγώνων Invictus στην Γερμανία μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι
    Η Μέγκαν Μαρκλ στην διάρκεια των Αγώνων Invictus στην Γερμανία μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Πηγή: ΕΡΑ

    Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι η ανησυχία που έχουν για την ασφάλεια τους είναι ο λόγος για τις σπάνιες επισκέψεις τους στην Βρετανία. Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στα δικαστήρια με το βρετανικό κράτος για την παροχή ασφάλειας στον ίδιο και την οικογένεια του όταν βρίσκονται σε βρετανικό έδαφος.

    Η Τζένι Μποντ, πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου BBC είπε στο περιοδικό OK! ότι αυτή την φορά τα ζητήματα ασφάλειας δεν θα δικαιολογούσαν αυτή την φορά την απουσία της Μέγκαν Μαρκλ από τους αγώνες.

    «Υπάρχει όλο το θέμα της ασφάλειας. Αν αυτό δεν επιλυθεί και αν ο Χάρι δεν λάβει την εγγυημένη αστυνομική προστασία που θεωρεί ότι χρειάζεται για τον εαυτό του και την οικογένειά του -ένα αίτημα στο οποίο έχω κάποια κατανόηση- δεν μπορώ να τον δω να φέρνει τη Μέγκαν και τα παιδιά εδώ», είπε η δημοσιογράφος.

    Η Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή λήξης των Αγώνων Invictus στην Γερμανία.
    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στην τελετή λήξης των Αγώνων Invictus στην Γερμανία. Πηγή: ΕΡΑ

    Και συνέχισε: «Το ζήτημα της ασφάλειας αποτελεί πάντα μια αξιόπιστη δικαιολογία για τη Μέγκαν και τα παιδιά που δεν έρχονται στην Βρετανία. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι θέλει να έρθει ποτέ ξανά εδώ, αλλά νομίζω ότι θα έχει πλήρη επίγνωση ότι η απουσία της σε κάτι όπως οι αγώνες Invictus – το μεγαλύτερο επίτευγμα του συζύγου της – θα έδειχνε κάτι περισσότερο από μια ανησυχία για την ασφάλεια».

    «Θα μας έλεγε ότι τίποτα δεν πρόκειται να την τραβήξει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρόλο που είναι η χώρα όπου γεννήθηκε ο σύζυγός της και ο Χάρι έχει πει ότι θέλει τα παιδιά του να γνωρίζουν και να κατανοούν την κληρονομιά τους», εξήγησε η δημοσιογράφος.

    Πράγματι οι ταμπλόιντ εφημερίδες υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει υποσχεθεί να μην πατήσει ποτέ ξανά το πόδι της στην Βρετανία. «Θα ήταν εξαιρετικά ενδεικτικό αν η σύζυγός του αποφάσιζε να μην παρευρεθεί στους αγώνες στο Μπέρμιγχαμ….ειδικά καθώς θα έχουν περάσει ακριβώς δέκα χρόνια από τότε που συστήθηκε στον κόσμο ως σύντροφος του Χάρι στους αγώνες του Τορόντο», τόνισε η Τζένι Μποντ.

    Ωστόσο η δημοσιογράφος εκτίμησε ότι πολλά θα μπορούσαν να συμβούν στα τρία χρόνια που μεσολαβούν έως την πραγματοποίηση των αγώνων το 2027.

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ στην Νιγηρία.
    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ στην Νιγηρία. Πηγή: DailyMail

    Δεν «βλέπει» συμφιλίωση στην βασιλική οικογένεια

    Αρκετοί υποστηρίζουν ότι μία επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στην Βρετανία για τους αγώνες θα μπορούσε να είναι μία καλή ευκαιρία προκειμένου το ζευγάρι να τα βρει με την βασιλική οικογένεια.

    Η δημοσιογράφος, όμως, πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική κίνηση συμφιλίωσης στα σκαριά. Ανέφερε ότι πολλές άλλες «τέλειες ευκαιρίες» για συμφιλίωση είχαν χαθεί, όπως οι κηδείες του πρίγκιπα Φίλιππου και της βασίλισσας, Ελισάβετ αλλά και η τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

    Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες αυτές δεν έχει γίνει κάποια πρόοδος στο θέμα με την Μέγκαν Μαρκλ να έχει φέρεται να έχει κάνει «πολύ προφανές» ότι δεν επιθυμεί να πατήσει το πόδι της στην Βρετανία. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της δούκισσας του Σάσσεξ στη Νιγηρία έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου για την ανταπόκριση της πτήσης για ΗΠΑ και δεν βγήκε ποτέ από την περιοχή VIP του αεροδρομίου.

     

    News247

    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK