Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Ζαλίζει με το θειικό κορμί της

    Η Ζιζέλ Μπούντχεν φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της, αδιάφορη για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι, και την πιθανή νέα του σχέση με το μοντέλο Μπρούκς Ναντίρ. Παρά τις φήμες, πηγές του «UsWeekly» αναφέρουν ότι ο Μπρέιντι και η Ναντίρ είναι απλώς γνωστοί.



    Μετά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι στα τέλη του 2022, η Ζιζέλ δείχνει να είναι σε καλή διάθεση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της σε μια πανέμορφη παραλία, όπου κάνει την μπαλαρίνα και απολαμβάνει τον χρόνο με τα παιδιά της.

    Εν τω μεταξύ, η Ζιζέλ έχει προχωρήσει στη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με τον εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου, Γιοακίμ Βαλέντε, από τον Ιούνιο του 2023. Το ζευγάρι, που ήταν φίλοι για χρόνια, αποφάσισε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Από την άλλη πλευρά, ο Μπρέιντι έχει συνδεθεί ρομαντικά με διάφορες γυναίκες μετά το διαζύγιό του, όπως η Irina Shayk και η Kim Kardashian. Ωστόσο, πρόσφατα έχει εντοπιστεί πολλές φορές με τη Brooks Nadir, κάτι που έχει προκαλέσει τις φήμες για την ενδεχόμενη νέα του σχέση.



    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK