Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img
More

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας Θρήνος στην παγκόσμια μουσική

    Η Tina Turner πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στην Ελβετία όπως επιβεβαιώθηκε.

    Η θρυλική τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στο Küsnach κοντά στη Ζυρίχη μετά από μακρά «μάχη» της με ασθένεια η οποία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

    Είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν καρκίνο του εντέρου και υπέφερε από υψηλή αρτηριακή πίεση για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

    Οι εκπρόσωποί Τύπου της επιβεβαίωσαν στο DailyMail.com ότι η βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll πέθανε από φυσικά αίτια.

    Ανακοίνωσαν τη θλιβερή είδηση ​​του θανάτου της στις 24 Μαΐου, λέγοντας: «Μαζί της ο κόσμος χάνει έναν θρύλο και πρότυπο της μουσικής».

    Μετά τον θάνατό της, τα απομνημονεύματα της Turner επανήλθαν στο προσκήνιο.

    Υπενθυμίζεται ότι σε αυτά είχε παραδεχθεί κάποτε σκέφτηκε να ζητήσει υποβοηθούμενη αυτοκτονία το 2016 πριν ο σύζυγός της Erwin Bach της δωρίσει το νεφρό του.

    Ενώ ο κόσμος θρηνεί την απώλειά της, δόθηκαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για την κηδεία της.

    Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της, η κηδεία της Τίνα Τέρνερ θα είναι ιδιωτική και θα γίνει παρουσία μόνο της οικογένειας και λίγων στενών φίλων.

    Η Τίνα Τέρνερ εγκαταστάθηκε στην Ελβετία το 1995 μαζί με τον σύντροφό της, τον Γερμανό Ερβιν Μπαχ. Το 2013, τρεις μήνες μετά τον γάμο τους και αφού πήρε την ελβετική υπηκοότητα, απαρνήθηκε την αμερικανική υπηκοότητα.

    Στο σπίτι της Τέρνερ, στην γειτονιά του Kuesnacht, έξω από τη Ζυρίχη, από χθες τη νύχτα, κόσμος καταφθάνει συνεχώς για να αφήσει κεριά και λουλούδια.

    Ενα κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα σημείωμα ήταν στερεωμένο το πρωί στην πύλη: «Πιστεύω ότι είναι ΟΚ που ήρθα νωρίς σήμερα. Ευχαριστώ και αντίο Τίνα. You’re Simply the Best».

    Η ίδια δήλωνε τον Απρίλιο στον Guardian ότι ήλπιζε πως θα την θυμούνται ως «τη βασίλισσα του rock’n roll». Και κέρδισε και αυτό το στοίχημα, αν δει κανείς σήμερα τις αναφορές στο όνομά της σε ολόκληρο τον κόσμο…

    Πηγή: skai.gr



    Latest Posts

    spot_imgspot_imgspot_img

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK