Δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Super League, κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό για τα playoffs του Μουντιάλ.
Πρόκειται για τον 30χρονο αμυντικό μέσο του Ατρόμητου, Σάμουελ Μουτουσαμί και τον 29χρονο αμυντικό της ΑΕΛ, Ντιλάν Μπατουμπινσικά, που βρίσκονται μεταξύ των 26 κληθέντων του προπονητή, Σεμπαστιάν Ντεσάμπρ.
Το μίνι διεθνές τουρνουά playoffs θα διεξαχθεί στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει προκριθεί αυτόματα σε έναν από τους δύο τελικούς. Αντίπαλός της θα είναι ο νικητής ενός από τους ημιτελικούς, μεταξύ Νέας Καληδονίας και Τζαμάικα. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 31 Μαρτίου.
Ο άλλος ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στη Βολιβία και το Σουρινάμ, και ο νικητής θα αντιμετωπίσει το Ιράκ στον άλλο τελικό.
Οι νικητές κάθε τελικού θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.


