Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το αυτοκίνητο που κάηκε ολοσχερώς στο Πάτημα Χαλανδρίου και, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν εκείνο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης του Γιώργου Μοσχούρη, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/04).
Όπως έγραψε το enikos.gr, λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση στο Χαλάνδρι, ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Συγκεκριμένα, στην οδό Οδυσσέως ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εντός οικοπεδικού χώρου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που κατέσβεσαν την φωτιά.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την δολοφονική επίθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε έξω από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στην οδό Παπανικολή. Ένα αυτοκίνητο πέρασε έξω από το ιατρικό κέντρο και ο συνοδηγός άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ κατά του Γιώργου Μοσχούρη της Greek Mafia, πέφτοντας νεκρός στο έδαφος. Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο.
Δείτε βίντεο της ΕΡΤ από το αυτοκίνητο που κάηκε ολοσχερώς:
Δείτε φωτογραφίες: