Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια»

  Η απόφαση μερικών καλλιτεχνών να τραγουδήσουν λίγες μέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα, προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων.

  Το θέμα συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για αυτό, μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

  Αρχικά είπε: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

  Δείτε το βίντεο:

  Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε πως δεν έχει νόημα να γίνονται υποδείξεις στους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο θα πενθήσουν την απώλειά τους και παρέθεσε μία προσωπική του εμπειρία, από τη μέρα που πέθανε η μητέρα του.

  Σχετικά με αυτό, επισήμανε: «Πάλι όμως εδώ, μεταξύ μας κάπως, πρέπει να σου πω εγώ πως να βιώσεις το πένθος του άλλου. Κατάλαβες τι γίνεται; Κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πως θα πενθήσω. Ξέρω ανθρώπους, εγώ ας πούμε, όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε, που δε το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αν με έβλεπε ο άλλος θα έλεγε, “τι αναίσθητος, πάει και γελάει;” Που ξέρει όμως ο άλλος τι περνάω εγώ και πως θα το περάσω. Μην πάμε τώρα και αρχίσουμε, γιατί το έκανες, και γιατί τραγούδησες. Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι. Μπορούσε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει; Ναι…. Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει».

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK