Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το ελκύεις κιόλας»

  “Σίγουρα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, αλλά το βασικότερο είναι αυτό που σκεφτόμαστε, νιώθουμε και ελκύουμε” τονίζει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

  Με αφορμή τον Σιωπηλό Δρόμο του MEGA μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Λόλα Αγραφιώτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις παραγωγές τις οποίες την έχουμε απολαύσει μέχρι σήμερα καθώς και την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε όλοι μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

  Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Συμμετέχω στη νέα σειρά του MEGA, Σιωπηλός Δρόμος και δεν σου κρύβω πως είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Ελπίζω και εύχομαι πολύ σύντομα να ξεπεράσουμε και όλα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε σε μια πιο ήρεμη και αισιόδοξη καθημερινότητα».

  Έχεις παίξει σε τρεις μεγάλες και ακριβές παραγωγές στην τηλεόραση μέχρι στιγμής. Πιστεύεις ότι είναι και λίγο θέμα τύχης;

  Είμαι της άποψης πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το ελκύεις κιόλας. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, αλλά το βασικότερο είναι αυτό που σκεφτόμαστε, νιώθουμε και ελκύουμε. Είμαι πολύ ευγνώμων για ότι μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Ξεκίνησα το 2018 με τη Ζωή Εν Τάφω, μετά ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες και τη σεζόν ’20-’21 ο Σιωπηλός Δρόμος.

  Έχεις κάνει όμως και θέατρο και ταινίες στον κινηματογράφο.

  Έχω κάνει μία μεγάλου μήκους ταινία και δύο μικρού μήκους στον κινηματογράφο. Ξεκίνησα με το Ουζερί Τσιτσάνης, που ήταν και η πρώτη μου μεγάλη δουλειά. Από την άλλη, το θέατρο δεν το σταμάτησα ποτέ. Πάντα υπήρχε παράλληλα με τις συνεργασίες μου στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Εξαιρώ φυσικά τον τελευταίο χρόνο που όλα έχουν παγώσει λόγω της πανδημίας.

  Σου έχει στοιχίσει αυτό;

  Όπως σε όλους μας, γιατί να αποτελέσω εξαίρεση; Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη αυτή που βιώνουμε. Τα πάντα έχουν αλλάξει, είναι διαφορετικά. Ελπίζω και εύχομαι πολύ σύντομα όλα να πάνε προς το καλύτερο.

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK