Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Χρειαζόμαστε επειγόντως μαχητικά, η Ελλάδα μας έχει ξεπεράσει και βγάζει γλώσσα

  Στην παραδοχή ότι η Ελλάδα έχει αποκτήσει ξεκάθαρη υπεροχή στην αέρα προβαίνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας η οποία αναζητά επειγόντως μαχητικά για εξισορρόπηση.

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τους δίνουν ούτε τα υπερσύγχρονα F-35 που θα αποκτήσει η χώρα μας αλλά ούτε και τα F-16 που επιθυμούν διακαώς με αποτέλεσμα να στρέφονται σε άλλες αγορές, όπως για παράδειγμα αυτή της Μεγάλης Βρετανίας, όπου συζητούν το ενδεχόμενο αγοράς έως και 48 Eurofighter.

  Όπως αναφέρει το τουρκικό δίκτυο TGRΤ, σχολιάζοντας τη φερόμενη συμφωνίας Άγκυρας Λονδίνου «η Τουρκία χρειάζεται επειγόντως μαχητικά αεροσκάφη, χρειάζεται επειγόντως μαχητικά αεροσκάφη. Διότι η Ελλάδα από τη σκοπιά της ανανέωσης αλλά και του αριθμού, μας έχει ξεπεράσει Και για αυτό το λόγο βγάζουν γλώσσα και έχουν αυτές τις προκλητικές προσεγγίσεις απέναντι σε μας. Στην αμυντική βιομηχανία τα καλά πηγαίνουμε, αλλά για το διάστημα των 5 έως 10 ετών που χρειάζεται η Τουρκία για να ενταχθούν αυτά τα ελικόπτερα και αεροπλάνα που κατασκευάζει η Τουρκία, υπάρχουν αεροσκάφη και άρματα μάχης τα οποία πρέπει επειγόντως να αγοράσει και να εκσυγχρονίσει. Και για αυτό το λόγο συζητάμε με την Αγγλία».

  Μάλιστα η Άγκυρα συζητά με το Λονδίνο και για το ενδεχόμενο αγοράς μεταγωγικών C-130 αλλά και φρεγατών.

  Πηγή: newsbeast.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK