Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Χιλιάδες πολίτες κι επιχειρήσεις μπορούν να διευθετήσουν βεβαιωμένες οφειλές προς τους Δήμους

  Η κυβέρνηση «θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, δίπλα στους πολίτες, στους επαγγελματίες και στην υγιή επιχειρηματικότητα», επισημαίνει σε γραπτή του ανακοίνωση ο υπουργός Εσωτερικών. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την τελική ρύθμιση που ψηφίστηκε και παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης χρεών προς τους δήμους από την έναρξη των μέτρων για τον κορονοϊό σε έως 100 δόσεις, αντί για 120 δόσεις και χωρίς χρονικό περιορισμό που προβλεπόταν αρχικά.

  Η πλήρης δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου έχει ως εξής:

  «Η κυβέρνηση έκανε τη δέσμευσή της πράξη.

  Με τη ρύθμιση που ψηφίστηκε, διευκολύνει χιλιάδες πολίτες, επαγγελματίες κι επιχειρήσεις να διευθετήσουν τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τους Δήμους.

  Όσοι έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας, μπορούν να αξιοποιήσουν τη ρύθμιση και να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσα σε διάστημα 100 μηνών.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε, επιτέλους, πεδίο να ασκήσει αντιπολίτευση, γιατί οι 120 μήνες έγιναν 100!!!

  Παραβλέπει, φυσικά, ότι ο ίδιος, ως κυβέρνηση, είχε νομοθετήσει για 100 δόσεις και η συγκεκριμένη ρύθμιση επεκτάθηκε από τη ΝΔ έως τις 30 Νοεμβρίου του 2019.

  Ο νέος νόμος καλύπτει όλη την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου του 2020, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία.

  Η κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας κάθε δημοσιονομική δυνατότητα, με ευαισθησία και αποφασιστικότητα, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, δίπλα στους πολίτες, στους επαγγελματίες και στην υγιή επιχειρηματικότητα».  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK