Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημη έναρξη στη σκιά του κορονοϊού

  Στη σκιά της πανδημίας ξεκινούν επίσημα σήμερα στο Πεκίνο οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ παράλληλα κάποιες χώρες αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την κορυφαία χειμερινή αθλητική διοργάνωση.

  Η αθλητική διοργάνωση διεξάγεται το διάστημα 4-20 Φεβρουαρίου 2022, ενώ άρχισε -ανεπίσημα- στις 2 Φεβρουαρίου, καθώς εκείνη την ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων στα μικτά διπλά του κέρλινγκ. Οι εγκαταστάσεις της διοργάνωσης χωρίζονται σε τρεις ζώνες (ή συμπλέγματα), καθώς βρίσκονται στο Πεκίνο, τη Γιανκίνγκ και τη Ζανγκτζιάκου, ενώ σε αυτές τις εγκαταστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο και οι 13οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες (4-13/3).

  Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Κίνα θα φιλοξενήσει Χειμερινούς Ολυμπιακούς, ενώ το Πεκίνο γίνεται η πρώτη πόλη στην ιστορία που θα έχει φιλοξενήσει τόσο Θερινούς, όσο και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι η κινεζική πρωτεύουσα ήταν η «οικοδέσποινα» των Θερινών Ολυμπιακών του 2008, ενώ η Ασία παραμένει το «επίκεντρο» του παγκόσμιου αθλητισμού, καθώς στην επικράτειά της διεξήχθησαν το 2018 οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ και πριν από σχεδόν έξι μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

  Η ελληνική συμμετοχή

  Στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή, καθώς πέντε αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τα «γαλανόλευκα» στην Κίνα. Οι Ιωάννης Αντωνίου και Μαρία Ελένη Τσιόβολου θα μετάσχουν στο αλπικό σκι, ενώ οι Απόστολος Αγγέλης, Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα θα λάβουν μέρος στο σκι δρόμων αντοχής.

  Στους Αγώνες του Φεβρουαρίου αναμένεται να λάβουν συνολικά περίπου 2.900 αθλητές και αθλήτριες από 91 χώρες που θα διαγωνιστούν σε 15 αθλήματα, ενώ δύο χώρες θα κάνουν στο Πεκίνο… ντεμπούτο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς και συγκεκριμένα η Αϊτή και η Σαουδική Αραβία. Από αυτά τα 15, τα επτά είναι αθλήματα χιονιού (Αλπικό Σκι, Δίαθλο, Σκι Δρόμων Αντοχής, Ελεύθερο Σκι, Βόρειο Σύνθετο, Άλμα με σκι, Χιονοσανίδα), τα πέντε είναι αθλήματα πάγου (Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα, Πατινάζ ταχύτητας, Καλλιτεχνικό πατινάζ, Χόκεϊ επί πάγου, Κέρλινγκ) και τα τρία είναι αθλήματα ολίσθησης (Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον). Συνολικά θα διεξαχθούν 109 αγωνίσματα μεταλλίων, με αποτέλεσμα οι Αγώνες του Πεκίνου να είναι οι δεύτεροι Χειμερινοί Ολυμπιακοί στην Ιστορία, στους οποίους θα απονεμηθούν περισσότερα από 100 χρυσά, μετά τα 102 στην Πιονγκτσάνγκ.

  Στο αγωνιστικό πρόγραμμα των 24ων Χειμερινών συμπεριλαμβάνονται επτά νέα αγωνίσματα: μονοθέσιο μπόμπσλεϊ γυναικών, Big Air ανδρών και γυναικών στο ελεύθερο σκι, μικτό ομαδικό στο Snowboard Cross, μικτό ομαδικό στο Aerials του ελεύθερου σκι, μικτό ομαδικό στο άλμα με σκι και μικτή σκυταλοδρομία στο πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα. Στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να μετάσχουν 735 αθλητές σε 78 αγωνίσματα.

  Ολυμπιακοί Αγώνες και κορονοϊός

  Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου θα διεξαχθούν εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, για την καταπολέμηση του οποίου οι κινεζικές αρχές έχουν υιοθετήσει μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» κατά της COVID-19. Γι’ αυτό το λόγο η διοργάνωση θα διεξαχθεί μέσα σε μια «φούσκα», με τους αθλητές να υποβάλλονται σε καθημερινά τεστ για τον κορονοϊο και να επιτρέπεται μόνο να μεταβαίνουν στις εγκαταστάσεις των Αγώνων. Εάν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα πρέπει όλοι οι αθλητές να υποβληθούν σε καραντίνα για 21 ημέρες από την άφιξή τους. Επίσης, έχει ανακοινωθεί ότι κάθε περίπτωση εξαίρεσης από την υποχρέωση εμβολιασμού θα εξετάζεται ξεχωριστά και σύμφωνα με ιατρικούς λόγους. Στο μεταξύ, η ΔΟΕ έχει ανακοινώσει ότι μόνο Κινέζοι θεατές θα επιτρέπεται να παρακολουθήσουν στους Αγώνες, ωστόσο, εν μέσω της αύξησης κρουσμάτων λόγω της παραλλαγής «Όμικρον», δεν διατέθηκαν προς πώληση εισιτήρια στο γενικό κοινό. Αντίθετα, έγινε γνωστό ότι επιλεγμένοι αριθμοί θεατών θα μπαίνουν στις εγκαταστάσεις μόνο με πρόσκληση.

  Πάντως, ο κορονοϊός έχει ήδη επηρεάσει τις συμμετοχές τη διοργάνωση, καθώς, εκτός από περιπτώσεις αθλητών που νόσησαν και έχασαν την ευκαιρία να μετάσχουν στο κορυφαίο «ραντεβού» των χειμερινών σπορ, είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτών Ολυμπιακών οι παίκτες του NHL. Το αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου ανακοίνωσε λίγο πριν τα Χριστούγεννα ότι δεν θα στείλει τους παίκτες του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, καθώς η αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού από την «Όμικρον» είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή πολλών αναμετρήσεων και την… αναστάτωση του αγωνιστικού προγράμματος του NHL.

  Τα αξιοσημείωτα των Αγώνων

  Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι Αγώνες του Πεκίνου θα είναι οι πρώτοι Χειμερινοί, στους οποίους θα χρησιμοποιηθεί σχεδόν 100% τεχνητό χιόνι. Για τη δημιουργία του θα δουλεύουν… ακατάπαυστα 100 γεννήτριες χιονιού και 300 κανόνια χιονιού που θα ψύχουν το χημικά επεξεργασμένο νερό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί. Πάντως, ειδικοί προειδοποιούν ότι, εκτός από τις πολύ μεγάλες ποσότητες νερού και ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν γι’ αυτό το σκοπό, δημιουργείται «μια επιφάνεια που πολλοί αθλητές λένε ότι είναι απρόβλεπτη και δυνητικά επικίνδυνη».

  Στα αξιοσημείωτα των Αγώνων του Πεκίνου συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι θα διεξαχθούν χωρίς… οργανωμένη ρωσική ομάδα, καθώς η Ρωσία έχει αποκλειστεί από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2022, για παράβαση των κανόνων κατά του ντόπινγκ, Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε συμβεί και στους Αγώνες του 2018 στην Πιονγκτσάνγκ, ωστόσο τότε επετράπη η συμμετοχή σε Ρώσους αθλητές, εφόσον πληρούσαν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, υπό την ονομασία «Ολυμπιακοί αθλητές της Ρωσίας». Φέτος η ρωσική ομάδα θα αγωνίζεται με τα αρχικά “ROC”, τα οποία προέρχονται από την ονομασία «Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή».

  Ποιοι μποϊκοτάρουν τους Αγώνες

  Κάποιες χώρες έχουν αποφασίσει να μποϊκοτάρουν διπλωματικά τους Χειμερινούς του Πεκίνου, εξαιτίας των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι θα στείλουν αθλητές τους για να μετάσχουν στη διοργάνωση, ωστόσο δεν θα παραστούν υπουργοί η επίσημα στελέχη. Κάποιες από αυτές τις χώρες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μεγάλη Βρετανία, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

  Το πρόγραμμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

  Το συνοπτικό πρόγραμμα των τελετών έναρξης και λήξης, των αθλημάτων και των τελικών στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (σε ώρες Ελλάδας), σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, έχει ως εξής:

  ΤΕΛΕΤΕΣ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  14:00 Τελετή Έναρξης

  ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  14 Τελετή Λήξης

  ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  Αλπικό σκι (Alpine Skiing) 3-19/2
  Δίαθλο (Biathlon) 5-19/2
  Μπόμπσλεϊ ή Έλκηθρο (Bobsleigh) 10-20/2
  Σκι δρόμων αντοχής ή Ανώμαλος δρόμος (Cross-Country) 5-20/2
  Κέρλινγκ (Curling) 2-20/2
  Καλλιτεχνικό πατινάζ (Figure Skating) 4-19/2
  Ελεύθερο σκι (Freestyle Skiing) 3-19/2
  Χόκεϊ επί πάγου (Ice Hockey) 3-20/2
  Λουτζ ή Αγωνιστικό μονό έλκηθρο σε ύπτια θέση (Luge) 2-10/2
  Βόρειο Σύνθετο (Nordic Combined) 6-17/2
  Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα (Short Track Speed Skating) 5-16/2
  Σκέλετον ή Μονό έλκηθρο σε πρόσθια θέση (Skeleton) 7-12/2
  Άλμα με σκι (Ski Jumping) 3-14/2
  Χιονοσανίδα (Snowboard) 5-15/2
  Πατινάζ ταχύτητας (Speed Skating) 5-19/2


  ΤΕΛΙΚΟΙ
  ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  09:45 Σκι δρόμων αντοχής – Skiathlon 7,5 χιλιόμετρα + 7,5 χιλιόμετρα γυναικών
  10:30 Πατινάζ ταχύτητας – 3.000 μέτρα γυναικών
  11:00 Δίαθλο – Μικτή σκυταλοδρομία 4Χ6 χιλιόμετρα
  13:35 Άλμα με σκι – Ατομικό γυναικών από χαμηλό βατήρα (τελικός γύρος)
  14:40 Ελεύθερο σκι – Moguls ανδρών (τελικός 3)
  15:26 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – Σκυταλοδρομία μεικτού ομαδικού (τελικός Α)

  ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:24 Χιονοσανίδα – Slopestyle γυναικών (τελικός, 3η κούρσα)
  05:00 Αλπικό σκι – Κατάβαση ανδρών
  09:00 Σκι δρόμων αντοχής – Skiathlon 15 χιλιόμετρα + 15 χιλιόμετρα ανδρών
  10:30 Πατινάζ ταχύτητας – 5.000 μέτρα ανδρών
  14:00 Άλμα με σκι – Ατομικό ανδρών από χαμηλό βατήρα (τελικός γύρος)
  14:40 Ελεύθερο σκι – Moguls γυναικών (τελικός 3)
  15:15 Λουτζ – Μονό ανδρών (4η κούρσα)

  ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  05:35 Καλλιτεχνικό πατινάζ – Ομαδικό (ελεύθερο πρόγραμμα ατομικού γυναικών)
  06:54 Χιονοσανίδα – Slopestyle ανδρών (τελικός, 3η κούρσα)
  07:45 Αλπικό σκι – Γιγαντιαίο σλάλομ γυναικών (2η κούρσα)
  10:30 Πατινάζ ταχύτητας – 1.500 μέτρα γυναικών
  11:00 Δίαθλο – Ατομικό 15 χιλιόμετρα γυναικών
  14:46 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – 500 μέτρα γυναικών (τελικός Α)
  14:51 Άλμα με σκι – Μεικτό ομαδικό από χαμηλό βατήρα (τελικός γύρος)
  14:58 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – 1.000 μέτρα ανδρών (τελικός Α)

  ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:45 Ελεύθερο σκι – Big Air γυναικών (τελικός, 3η κούρσα)
  05:00 Αλπικό σκι – Υπεργιγαντιαίο σλάλομ (Super G) ανδρών
  09:36 Χιονοσανίδα – Παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ γυναικών («μικρός τελικός» και τελικός)
  09:43 Χιονοσανίδα – Παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ ανδρών («μικρός τελικός» και τελικός)
  10:30 Δίαθλο – Ατομικό 20 χιλιόμετρα ανδρών
  12:30 Πατινάζ ταχύτητας – 1.500 μέτρα ανδρών
  13:47 Σκι δρόμων αντοχής – Ατομικό σπριντ γυναικών ελεύθερης τεχνικής (τελικός)
  14:00 Σκι δρόμων αντοχής – Ατομικό σπριντ ανδρών ελεύθερης τεχνικής (τελικός)
  14:05 Κέρλινγκ – Τελικός μεικτών διπλών
  15:35 Λουτζ – Μονό γυναικών (4η κούρσα)

  ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  05:45 Ελεύθερο σκι – Big Air ανδρών (τελικός, 3η κούρσα)
  07:45 Αλπικό σκι – Σλάλομ γυναικών (2η κούρσα)
  09:45 Χιονοσανίδα – Snowboard Cross γυναικών («μικρός» και μεγάλος τελικός)
  13:00 Βόρειο σύνθετο – Ατομικό ανδρών από χαμηλό βατήρα + 10 χιλιόμετρα δρόμος αντοχής
  15:20 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – 1.500 μέτρα ανδρών (τελικός Α)
  15:35 Λουτζ – Διθέσιο (2η κούρσα)

  ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  03:30 Καλλιτεχνικό πατινάζ – Ατομικό ανδρών (ελεύθερο πρόγραμμα)
  04:25 Χιονοσανίδα – Halfpipe γυναικών (τελικός, 3η κούρσα)
  08:15 Αλπικό σκι – Αλπικό σύνθετο ανδρών (σλάλομ)
  09:00 Σκι δρόμων αντοχής – Κλασική τεχνική 10 χιλιόμετρα γυναικών
  09:15 Χιονοσανίδα – Snowboard Cross ανδρών («μικρός» και μεγάλος τελικός)
  13:50 Ελεύθερο σκι – Aerials μικτού ομαδικού (τελικός 2)
  14:00 Πατινάζ ταχύτητας – 5.000 μέτρα γυναικών
  15:30 Λουτζ – Ομαδική σκυταλοδρομία

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:25 Χιονοσανίδα – Halfpipe ανδρών (τελικός, 3η κούρσα)
  05:00 Αλπικό σκι – Υπεργιγαντιαίο σλάλομ (Super G) γυναικών
  09:00 Σκι δρόμων αντοχής – Κλασική τεχνική 15 χιλιόμετρα ανδρών
  10:00 Πατινάζ ταχύτητας – 10.000 μέτρα ανδρών
  11:00 Δίαθλο – Σπριντ 7,5 χιλιόμετρα γυναικών
  14:43 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – 1.000 μέτρα γυναικών (τελικός Α)
  15:55 Σκέλετον – Άνδρες (4η κούρσα)

  ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:50 Χιονοσανίδα – Snowboard Cross μεικτού ομαδικού («μικρός» και μεγάλος τελικός)
  09:30 Σκι δρόμων αντοχής – Σκυταλοδρομία 4Χ5 χιλιόμετρα γυναικών
  10:53 Πατινάζ ταχύτητας – 500 μέτρα ανδρών
  11:00 Δίαθλο – Σπριντ 10 χιλιόμετρα ανδρών
  14:00 Άλμα με σκι – Ατομικό ανδρών από ψηλό βατήρα (τελικός γύρος)
  15:55 Σκέλετον – Γυναίκες (4η κούρσα)

  ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  07:45 Αλπικό σκι – Γιγαντιαίο σλάλομ ανδρών (2η κούρσα)
  09:00 Σκι δρόμων αντοχής – Σκυταλοδρομία 4Χ10 χιλιόμετρα ανδρών
  11:00 Δίαθλο – Πουρσουίτ 10 χιλιόμετρα γυναικών
  12:45 Δίαθλο – Πουρσουίτ 12,5 χιλιόμετρα ανδρών
  13:44 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – Σκυταλοδρομία 3.000 μέτρα γυναικών (τελικός Α)
  14:14 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – 500 μέτρα ανδρών (τελικός Α)
  15:56 Πατινάζ ταχύτητας – 500 μέτρα γυναικών

  ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  03:15 Καλλιτεχνικό πατινάζ – Χορός στον πάγο (ελεύθερος χορός)
  04:24 Ελεύθερο σκι – Slopestyle γυναικών (τελικός, 3η κούρσα)
  05:00 Μπόμπσλεϊ – Μονοθέσιο γυναικών (4η κούρσα)
  14:00 Ελεύθερο σκι – Aerials γυναικών (τελικός 2)
  14:06 Άλμα με σκι – Ομαδικό ανδρών (τελικός γύρος)

  ΤΡΙΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:15 Χιονοσανίδα – Big Air γυναικών (τελικός, 3η κούρσα)
  04:26 Ελεύθερο σκι – Slopestyle ανδρών (τελικός, 3η κούρσα)
  05:00 Αλπικό σκι – Κατάβαση γυναικών
  07:45 Χιονοσανίδα – Big Air ανδρών (τελικός, 3η κούρσα)
  10:28 Πατινάζ ταχύτητας – Ομαδικό πουρσουίτ γυναικών (τελικός Α)
  10:47 Πατινάζ ταχύτητας – Ομαδικό πουρσουίτ ανδρών (τελικός Α)
  11:00 Δίαθλο – Σκυταλοδρομία 4Χ7,5 χιλιόμετρα ανδρών
  13:00 Βόρειο σύνθετο – Ατομικό ανδρών από ψηλό βατήρα (+ 10 χιλιόμετρα σκι δρόμων αντοχής)
  15:50 Μπόμπσλεϊ – Διθέσιο ανδρών (4η κούρσα)

  ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  07:45 Αλπικό σκι – Σλάλομ ανδρών (2η κούρσα)
  09:45 Δίαθλο – Σκυταλοδρομία 4Χ6 χιλιόμετρα γυναικών
  13:00 Σκι δρόμων αντοχής – Ομαδικό σπριντ γυναικών κλασικής τεχνικής
  13:30 Σκι δρόμων αντοχής – Ομαδικό σπριντ ανδρών κλασικής τεχνικής
  13:30 Χόκεϊ επί πάγου – «Μικρός τελικός» γυναικών
  14:00 Ελεύθερο σκι – Aerials ανδρών (τελικός 2)
  14:44 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – Σκυταλοδρομία 5.000 μέτρα ανδρών (τελικός Α)
  15:18 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα – 1.500 μέτρα γυναικών (τελικός Α)

  ΠΕΜΠΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  06:10 Χόκεϊ επί πάγου – Τελικός γυναικών
  08:00 Αλπικό σκι – Αλπικό σύνθετο γυναικών (σλάλομ)
  09:10 Ελεύθερο σκι – Ski Cross γυναικών («μικρός» και μεγάλος τελικός)
  10:30 Πατινάζ ταχύτητας – 1.000 μέτρα γυναικών
  12:00 Καλλιτεχνικό πατινάζ – Ατομικό γυναικών (ελεύθερο πρόγραμμα)
  13:00 Βόρειο σύνθετο – Ομαδικό ανδρών (από ψηλό βατήρα + 4Χ5 χιλιόμετρα σκι δρόμων αντοχής)

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:25 Ελεύθερο σκι – Halfpipe γυναικών (τελικός, 3η κούρσα)
  08:05 Κέρλινγκ – «Μικρός τελικός» ανδρών
  09:10 Ελεύθερο σκι – Ski Cross ανδρών («μικρός» και μεγάλος τελικός)
  10:30 Πατινάζ ταχύτητας – 1.000 μέτρα ανδρών
  11:00 Δίαθλο – Μαζική εκκίνηση 15 χιλιόμετρα ανδρών

  ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  04:25 Ελεύθερο σκι – Halfpipe ανδρών (τελικός, 3η κούρσα)
  06:37 Αλπικό σκι – Μεικτό ομαδικό («μικρός τελικός»)
  06:46 Αλπικό σκι – Μεικτό ομαδικό (μεγάλος τελικός)
  08:00 Σκι δρόμων αντοχής – Ελεύθερη τεχνική 50 χιλιόμετρα ανδρών μαζικής εκκίνησης
  08:05 Κέρλινγκ – Τελικός ανδρών
  10:30 Πατινάζ ταχύτητας – Μαζική εκκίνηση ανδρών (τελικός)
  11:00 Δίαθλο – Μαζική εκκίνηση 12,5 χιλιόμετρα γυναικών
  11:00 Πατινάζ ταχύτητας – Μαζική εκκίνηση γυναικών (τελικός)
  13:00 Καλλιτεχνικό πατινάζ – Ζευγάρια (ελεύθερο πρόγραμμα)
  14:05 Κέρλινγκ – «Μικρός τελικός» γυναικών
  15:10 Χόκεϊ επί πάγου – «Μικρός τελικός» ανδρών
  15:30 Μπόμπσλεϊ – Διθέσιο γυναικών (4η κούρσα)

  ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  03:05 Κέρλινγκ – Τελικός γυναικών
  05:20 Μπόμπσλεϊ – Τετραθέσιο ανδρών (4η κούρσα)
  06:10 Χόκεϊ επί πάγου – Τελικός ανδρών
  08:30 Σκι δρόμων αντοχής – Ελεύθερη τεχνική 30 χιλιόμετρα γυναικών μαζικής εκκίνησης  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK