Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Χαϊκάλης: Τελείωσε για μένα η ιστορία – Δεν ξαναβγαίνω πουθενά

  Στην εφημερίδα «On Time» μίλησε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

  Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάει. Μετά την χθεσινή του εμφάνιση σε εκπομπή στο Open αλλά και την επισημοποίηση της καταγγελίας από την Ηλιάνα Αραβή, ο γνωστός ηθοποιός:

  «Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά», ανέφερε ο ηθοποιός.

  Και πρόσθεσε: « Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

  Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά απάντησε: «Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες».

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK