Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Υποδοχή μαθητών από την Ισπανία στο Δ. Θήβαίων

  Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Ισπανία υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης. Η εκπαιδευτική ομάδα από το Colegio de la Presentatión της Γρανάδας βρίσκεται στη Θήβα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και συνοδευόταν από εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Θήβας (Πινδάρειο).

  Ο κ. Αναστασίου καλωσόρισε τους Ισπανούς μαθητές και τους καθηγητές συνοδούς στο Δημαρχείο και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Erasmus+, ένα πρόγραμμα που προάγει τις ευρωπαϊκές αξίες και την ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης.

  Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θηβαίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους συνοδούς τους και να τους ρωτήσει για τις εντυπώσεις κι εμπειρίες που αποκόμισαν από το εκπαιδευτικό τους ταξίδι και την επίσκεψή τους στην πόλη μας. Παράλληλα, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Θήβας για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μέσω του οποίου «χτίζονται» σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των μαθητών από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

  Στο τέλος της συνάντησης μοιράσθηκαν αναμνηστικά δώρα και η ξένη αποστολή ξεναγήθηκε στους χώρους του Δημαρχείου.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK