Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Το περιστατικό αυτό δεν πήρε συνέχεια, γιατί;» [Βίντεο]

  Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σωρεία καταγγελιών που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία στο θέατρο.

  «Όλο αυτό που συμβαίνει αρκεί να μη γίνει τσουνάμι κουτσομπολιού και χάσει το κύρος του. Κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά και πάντα τα άκουγα. Αυτός ο χώρος έχει την προβολή μέσα του και κάνει θόρυβο. Όποιος καταχράται τη θέση του και παίζει με τις ελπίδες ενός νέου ανθρώπου για την καριέρα και το μεροκάματο, είναι φρικτό.

  Πριν από κάποια χρόνια είχαμε ένα άλλο περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου, αλλά δεν είδα να παίρνει συνέχεια. Γιατί;», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε:

  «Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την πολύ σοβαρή καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Το κυριότερο είναι να μην φανεί ότι αυτός ο χώρος είναι ένα κολαστήριο. Αυτά που ακούμε είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης. Δεν πρέπει να δώσουμε την εικόνα ότι ο χώρος είναι τρελοκομείο, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

  Αναφερόμενος στην άρνηση της Δήμητρας Παπαδήμα να μιλήσει στον αέρα ενώ ήταν σε τηλεφωνική σύνδεση κι ο ίδιος, ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι αυτό είχε να κάνει με κάποια προσωπική τους διαμάχη.

  «Δεν νομίζω ότι η κυρία Παπαδήμα δεν ήθελε να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να μιλήσει μόνη της και είναι σεβαστό. Μπορούν να πουν ότι είμαι απόμακρος, αυστηρός, περίεργος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να με κατηγορήσουν για κάτι άλλο» ανέφερε.

  Πηγή: topontiki.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK