Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Το Μαρούσι θα πρωτοπορήσει και το 2021 με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού»

  «Το Μαρούσι θα πρωτοπορήσει και το 2021 με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού»,

  υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη

  Ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες στον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑόσο αφορά το πλαίσιο δράσεων και ενεργειών που θα πρέπει να λάβουν χώρα στο Μαρούσι το 2021.

  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο γεγονός της πανδημίας η οποία έχει τροποποιήσει το περιβάλλον άσκησης κοινωνικής πολιτικής καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας βρίσκονται σε δυσχερή θέση, είτε λόγω ανεργίας, είτε διότι ο αναγκαίος αυτοπεριορισμός δημιουργεί νέες συνθήκες και ανάγκες για υποστήριξη.

  Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε «Η υγειονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και ειδικά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Το Μαρούσι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εντείνει τις δράσεις του όπως το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» (οικογενειακή και νοσηλευτική φροντίδα), το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και άλλες πολλές, προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην νιώσει μόνος ή αβοήθητος. Σε αυτή την προσπάθεια, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εθελοντές και χορηγοί που με την καθημερινή τους παρουσία στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Ποτέ όμως δεν είναι αρκετοί. Έτσι το 2021, καλούμε όλους τους Μαρουσιώτες που μπορούν, να συνδράμουν τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας στη δημιουργία της απαραίτητης ομπρέλας κοινωνικής προστασίας. Στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε θερμά τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και τον Πρόεδρό του Κων/νο Κουτσούκο για τη διαρκή παρουσία τους σε αυτό το κάλεσμα και για την πρόσφατη συνεισφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους ευάλωτους Μαρουσιώτες».​  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK