Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Το αδιανόητο ρεκόρ του Τριαντάφυλλου που βγάζει απ’ τα ρούχα του τον Ατζούν

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τριαντάφυλλος είναι χρυσωρυχείο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΪ, καθώς μόνο τα μηνύματα που στέλνουν οι υποστηρικτές του για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι έχουν χαρίσει στον Τούρκο παραγωγό μια μικρή περιουσία.

  Πάντως, και ο Ατζούν με τη σειρά του έχει «χρυσώσει» τον Ντάφι. Ο τραγουδιστής κατόρθωσε να σπάσει ένα ρεκόρ που αμφιβάλλουμε αν μπορεί ποτέ κανείς άλλος παίκτης να το καταρρίψει. Όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά σε όλα τα Survivor.

  1.000 ευρώ το ένα ματς

  Ο Τριαντάφυλλος σύμφωνα με τις πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί από πουθενά βάσει της συμφωνίας που έκανε με τον Τούρκο παραγωγό έχει μέχρι στιγμής βγάλει περίπου 100.000 ευρώ.

  Το εκπληκτικό, όμως, είναι ότι έχει αγωνιστεί σε μόλις 100 αγώνες, καθώς δεν έχει παίξει σε πάνω από 60 αγώνες λόγω τραυματισμού. Αυτό συνεπάγεται ότι Ατζούν δίνει για κάθε ματς του Ντάφι 1.000 ευρώ!

  Αν μάλιστα υπολογίσουμε ότι από τους 100 αγώνες έχει χάσει τους 73 κι έχει κερδίσει μόλις τους 27, τότε προκύπτει ότι ο Τούρκος του δίνει 3.703 ευρώ για κάθε νίκη!

  Κατά τ’άλλα, το Survivor είναι παιχνίδι επιβίωσης…

  Πηγή: in.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK