Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και γιατί δεν μπήκε στο Survivor

  Το διάσημο μοντέλο Βίκυ Κουλιανού μιλάει για πρώτη φορά για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

  Ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αποκάλυψε για πρώτρη φορά η Βίκυ Κουλιανού. Όπως αναφέρερει το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων, αυτό το πρόβλημα υγείας παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στην οποία συμμετείχε.

  Μιλώντας στην εφημερίδα On time, η Βίκυ Κουλιανού ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση».

  «Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση “η ψευτουπηρέτρια” του Μαριβώ», συμπλήρωσε.

  «Επειδή υποδυόμουν έναν ανδρικό ρόλο που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε αυτό το πρόβλημα στη μέση μου.

  Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλές απότομες κινήσεις, διότι μπορεί να “κλειδώσει” η μέση εκεί και να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις.

  Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό το θέμα θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε το διάσημο μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990.

  Πηγή: newsit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK