Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Του έκοψαν το ρεύμα στις Σέρρες και φιλοξενείται από την κόρη του, στη Θεσσαλονίκη

  Οι λογαριασμοί ρεύματος συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η ιστορία από τις Σέρρες, είναι ενδεικτική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

  Όλο και περισσότεροι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με την απειλή της διακοπής του ρεύματος καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς. Ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες, Δημήτρης Πολυμέρης, αναφέρει πως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι ο τεχνικός διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και δεν γνωρίζει τις οφειλές που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές στους παρόχους τους.

  «Τα συνεργεία προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες για την επαναφορά του ρεύματος στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα» όπως είπε. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος, δηλώνει πως οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να αντιδρούν στους υπέρογκους λογαριασμούς αναφέροντας μάλιστα και χαρακτηριστικά παραδείγματα εξωφρενικών χρεώσεων.

  Οι καταναλωτές που προσπαθούν να βρουν μια λύση με τους παρόχους τους προκειμένου να γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος, μιλούν για λογαριασμούς υπερβολικά μεγάλους που είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν, ενώ ένας από αυτούς αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Επιλογές ότι το ρεύμα στο σπίτι του είναι κομμένο εδώ και ένα χρόνο και ο ίδιος αναγκάστηκε να φύγει από αυτό και φιλοξενείται πλέον από την κόρη του στην Θεσσαλονίκη.

  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK