Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Τι λέει φαντάρος που υπηρετεί στο ΚΕΤχ για τον 23χρονο Κυριάκο

  Γνώριζε τον «αγαθό γίγαντα»…

  Ανοίγουν τα στόματα στα ΚΕΤχ της Πάτρας για την αυτοκτονία του 23χρονου Κυριάκου Ευαγγελάτου, που σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα του, προχώρησε σε αυτή την πράξη μετά από τη ψυχολογική βία που υπέστη από φαντάρους και υψηλόβαθμους αξιωματικούς στο στρατόπεδο της Πάτρας.

  Έναν νεαρός Πατρινός που υπηρετεί στο ΚΕΤχ, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», παραδέχεται ότι τα ανώτερα στελέχη του στρατοπέδου είναι αυστηρά, τονίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται για συμπεριφορές που μπορεί να χαρακτηριστούν ακραίες.

  «Δεν είχε αναφέρει σε κανέναν τίποτα, αλλά και πάλι σε μια κλειστή κοινωνία όπως το στρατόπεδο θα μαθαινόταν ότι κάποιος πείραξε κάποιον, εάν είχε συμβεί»,» αναφέρει ο νεαρός Πατρινός που υπηρετεί στο ΚΕΤχ και γνώριζε τον 23χρονο.

  «Ήταν πολύ καλό παιδί, ήρεμο. Φαινόταν κλειστός χαρακτήρας. Δεν είχε φίλους, έβλεπε μια παρέα και πήγαινε και καθόταν. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι ήταν από την Κεφαλονιά. Κανείς δεν το περίμενε για το συγκεκριμένο παιδί. Πάθαμε σοκ. Στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Ήταν ένας αγαθός γίγαντας, 1.90 ύψος και δεν μίλαγε καθόλου, δεν ενοχλούσε κανέναν», προσθέτει ο νεαρός Πατρινός.

  Ο νεαρός ήρθε στην Πάτρα στις 24 Ιανουαρίου με μετάθεση από τη Θήβα. Πήρε επταήμερη άδεια, επανήλθε στον λόχο διοικήσεως, όπου υπηρετούσε και στη συνέχεια πήρε και άλλη επταήμερη άδεια, στη διάρκεια της οποίας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

  Οι συνεχείς άδειες πάντως, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, αφορούσαν το πλαίσιο των μέτρων προστασίας που έχουν ληφθεί από τις ένοπλες δυνάμεις για τον covid-19. Κατά συνέπεια ο 23χρονος έμεινε στο στρατόπεδο του ΚΕΤχ μόλις εννιά μέρες…

  Αναβάλλεται η αυτοψία τους δυστυχήματος

  Σε ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρονται τα εξής:

  “Σας ενημερώνουμε ότι η αυτοψία που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 11:00 το πρωί στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου Κεφαλονιάς, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κωλύματος μετάβασης του διορισμένου τεχνικού μας συμβούλου, κυρίου Δέδε Αναστάσιου.

  Την ημέρα και την ώρα που θα γίνει η αυτοψία στο αυτοκίνητο αλλά και στον τόπο του συμβάντος θα σας ενημερώσουμε μια ημέρα πριν την διενέργειά της.”

  Πηγή: patrasevents.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK