Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Τι θες κούκλα μου;»

  “Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της”, λέει η Μαρία Αντωνά.

  Ο καβγάς που είχαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν πολλών ντεσιμπέλ. Το «επεισόδιο» έπαιξε σήμερα παντού, και στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του ποδοσφαιριστή, δεν άντεξε βλέποντας το επίμαχο απόσπασμα…

  Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, όποια διαφωνία και αν έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση, ούτε με τσακωμούς, ούτε με το επιτίθεσαι λεκτικά στο άλλον.

  Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δε μπορείς να είσαι όλη μέρα με κάποιον εκεί και να είστε τσακωμένοι Δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δυο αναφέρεται, η ίδια δεν είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη γιατί είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Τώρα ποιο είναι το πρόβλημα αν ο Άρης κάνει παρέα με άλλα δυο παιδιά»;

  «Γενικότερα από τη μέρα που μπήκε ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Μόνη της είπε πριν από μερικές μέρες ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να απομακρυνθείτε ή να κάνετε παρέα; Τι θες;», κατέληξε έξαλλη η Μαρία Αντωνά.

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK