Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Τι γίνεται με το Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας ; – Το έκλεισαν καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Μάνδρας-Ειδυλλίας

  Έκλεισαν το Περιφερειακό Ιατρείο Μάνδρας κατόπιν απόφασης της 2ης ΥΠΕ , όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Μάνδρας-Ειδυλλίας

  Ακολουθεί η ανακοίνωση

  Η Λαϊκή Συσπείρωση Μάνδρας καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της δεύτερης ΥΠΕ να κλείσει το Περιφερειακό ιατρείο Μάνδρας με πρόφαση την μεταφορά των ιατρών στην Ελευσίνα για την διενέργεια εμβολίων,και ζητά την άμεση ανάκληση της.

  Η απόφαση αυτή στερεί από τους πολίτες της Μάνδρας ακόμη και αυτή την στοιχειώδη περίθαλψη και την συνταγογράφηση,αναγκάζοντας ,εν μέσω πανδημίας, ηλικιωμένους και ασθενεις να μεταβαίνουν στην Ελευσίνα, η να απευθυνονται σε ιδιώτες γιατρούς.

  Αποδεικνύεται δε για μια ακόμη φορά ότι η κυβερνηση αντί να θωρακίσει το σύστημα υγείας με προσληψη ιατρικου και νοσηλευτικου προσωπικου, αδυνατίζει η διαλύει και τις ήδη υπάρχουσες δομές.

  -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

  -ΖΗΤΑΜΕ την άμεση δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Μάνδρα ,πλήρως εξοπλισμένου και στελεχωμένου που να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων και των εργαζομένων στις γύρω περιοχές.

  -ΖΗΤΑΜΕ την άμεση σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου και καλούμε την δημοτικη αρχή να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να ανακληθει η απαράδεκτη αυτή απόφαση.

  Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωση Μάνδρας-Ειδυλλίας.

  Μπάμπης Θεοδώρου

  Δημήτρης Ανδριας  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK