Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Τα σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων

  Οι ειδικοί θα αποφασίσουν την επόμενη εβδομάδα για το άνοιγμα των σχολείων, όλα τα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα. Οι γονείς αγωνιούν αν θα χτυπήσει το κουδούνι στις 10 Ιανουαρίου, όπως είναι προγραμματισμένο.

  Η Επιτροπή θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση. Η πρόθεση της κυβέρνησης, όπως έχει πει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είναι να μην υπάρξει παράταση και να γίνει κανονικά το άνοιγμα των σχολείων με προσαρμογές στα πρωτόκολλα, αν κριθεί αναγκαίο από τους ειδικούς.

  Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι αυτά που θα δείξουν το αν θα υπάρξει ανατροπή στην ημέρα επιστροφής των παιδιών στις αίθουσες.

  Στην Επιτροπή των Ειδικών πληθαίνουν οι φωνές πως τα σχολεία ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουν τις πρώτες 1-2 εβδομάδες με τηλεκπαίδευση. Δηλαδή το άνοιγμα να πάρει παράταση λίγων ημερών καθώς πολλά είναι τα παιδιά που νοσούν ήδη. Πάνω από 10.300 παιδιά ηλικίας 4-18 ετών ήταν ενεργά την εβδομάδα από 20-26 Δεκεμβρίου και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί λόγω της Όμικρον.  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK