Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Στον Δήμο Ζωγράφου, η δημοτική συγκοινωνία ξανά στους δρόμους

  Στον Δήμο Ζωγράφου, η δημοτική συγκοινωνία ξανά στους δρόμους από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, με τη λειτουργία της γραμμής  Ζωγράφου – μετρό Κατεχάκη

  Η γραμμή εξυπηρετείται από δύο λεωφορεία και συνδέει το Δήμο Ζωγράφου με το μετρό προκειμένου να είναι πιο εύκολη η μετάβαση των Δημοτών σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

  Στα πρώτα δρομολόγια παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος ώστε να ελέγξει δια ζώσης την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

  Η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 0800 π.μ. έως τις 1230μ.μ. (αναχώρηση από την αφετηρία), εκτός των αργιών και θα ακολουθεί το εξής δρομολόγιο

  Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου – Στρ. Μακρυγιάννη – Γ. Ζωγράφου – Λεωφ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου – Γ. Παπανδρέου – Ηφαιστίωνος – πλατεία Ελευθερίας – Λοχ. Σπηλιωτοπούλου – Θηβών – Φωκίδος – Μιχαλακοπούλου – Λεωφ. Μεσογείων – Λεωφ. Π. Κανελοπούλου – σταθμός Κατεχάκη – Λεωφ. Π. Κανελοπούλου – Κοκκινοπούλου – Αλ. Παναγούλη    – Λεωφ. Στρ. Αλεξ. Παπάγου – Γ. Ζωγράφου – 28ης  Οκτωβρίου – Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου.

  Σημειώνεται ότι η λεωφορειακή γραμμή θα λειτουργεί τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση των οχημάτων, ενώ οι επιβάτες οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ, όπως εξακολουθούν να ισχύουν για τις συγκοινωνίες της Αθήνας και συγκεκριμένα

  Χρήση μάσκας Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προστασίας για τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της μετακίνησης και κατά την αναμονή στους σταθμούς.

  Λεωφορεία Δεν είναι δυνατή η χρήση της πρώτης πόρτας των Λεωφορείων για επιβίβαση ή αποβίβαση.

  Τήρηση Αποστάσεων Οι επιβάτες καλούνται να τηρούν τις ασφαλείς αποστάσεις και να μην χρησιμοποιούν τις θέσεις στις οποίες υπάρχουν ειδικές ενδείξεις.

  Όριο επιβατών Σε ισχύ παραμένει το 65% ως ανώτατο όριο επιβίβασης των επιβατών.

  Επιτρέπεται  η κατάληψη μίας θέσης σε κάθε ζευγάρι καθισμάτων και πρέπει να τηρούνται οι ασφαλείς αποστάσεις για τους ορθίους.

  ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
  0800        0845        0915      1000      1030      1115      1145      1230

  ΣΤΑΣΕΙΣ
  ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ    ΟΑΣΑ (ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ)

  1. 9η  ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙ ΤΗΣ Γ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ )
  2. ΤΣΙΤΟΥΡΑ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ)
  3. 2  η  ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ)
  4. ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΕΠΙ ΤΗΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ )
  5. ΠΛΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
  6. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ  ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ)
  7. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ( ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ)
  8. ΓΕΦΥΡΑ (ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ)
  9. ΤΣΙΤΟΥΡΑ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ.ΠΑΠΑΓΟΥ)
  10. 9  η  ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙ ΤΗΣ Γ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ).

  ΤΕΡΜΑ    ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΟΑΣΑ (ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ)  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK