Αρχική Ελλάδα Σοκαρισμένη η στενή φίλη του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη...

Σοκαρισμένη η στενή φίλη του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Ο αστυνομικός συνελήφθη για ασέλγεια με την υπόθεση να έχει παγώσει τους στενούς φίλους και συγγενείς του. Οι αποκαλύψεις προκαλούν σάλο σε ολόκληρη τη χώρα. Μια γυναίκα που τον ξέρει όσο λίγοι, μιλάει στο newsit.gr και δίνει τη δική της εκδοχή…

«Για να είμαι ειλικρινής έπαθα σοκ με το όλο θέμα. Έχουν χωρίσει εδώ και περίπου 3 χρόνια. Ούτε κατά διάνοια δεν είναι αλήθεια όλο αυτό που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας» δήλωσε στο newsit.gr στενή φίλη του αστυνομικού.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην πρώην σύζυγο του αστυνομικού που τον κατηγορεί για ασέλγεια στο 4 ετών κοριτσάκι τους: «Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα. Όσο για τον αστυνομικό προέρχεται από μία πολύ σοβαρή οικογένεια. Όλα γίνονται για το ποιος θα πάρει το παιδί. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε την εξέλιξη» δήλωσε με νόημα στο newsit.gr στενή φίλη του αστυνομικού.

Όπως μας λέει ο αστυνομικός έδειχνε να υπεραγαπάει το κοριτσάκι και δεν πιστεύει πως θα έφτανε στο σημείο να κάνει κάτι τέτοιο. «Επίσης και η οικογένειά του είναι πάνω σε ό,τι χρειαστεί, οπότε περιμένετε λίγο γιατί είναι πολύ σοβαρό.”

«Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι αντικειμενική και θα έλεγα όσα γνωρίζω ακόμα και αν στη θέση του αστυνομικού ήταν αδερφός μου.»

Πηγή: newsit.grΠΗΓΗ