Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σε μια σύμπραξη αγάπης προχώρησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

  Σε μια σύμπραξη αγάπης προχώρησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο Η ΠΙΣΤΗ

  Τη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 12 το πρωί, 200 λαμπάδες, παιχνίδια και γλυκίσματα θα προσφερθούν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και στα εγκαταλελειμμένα παιδιά που φιλοξενούνται στο Γ.Ν Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

  Οι γυναίκες των ΚΑΠΗ του Δήμου με φαντασία, ευρηματικότητα και μεράκι «ζωντάνεψαν» πασχαλίτσες και «άνθισαν» λεβάντες πάνω στα λευκά κεριά. Με χρωματιστές κορδέλες και την τεχνική του ντεκουπαζ δημιούργησαν λαμπάδες για μικρά αγόρια και κορίτσια.

  Ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με καρκίνο Η ΠΙΣΤΗ έχει φροντίσει για τα παιχνίδια τους που θα συνοδεύονται με ευχές αγάπης.

  Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει
  «Η ανταπόκριση των ΚΑΠΗ μας σ’αυτή την προσφορά αγάπης δεν μας εκπλήσσει αλλά εξακολουθεί να μας συγκινεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη χρησιμοποίησαν τα υλικά που τους δόθηκαν και φιλοτέχνησαν λαμπάδες ξεχωριστές για χέρια παιδικά. Θαυμασμός που μετατρέπουν την πανδημία σε ευκαιρία για δημιουργική έκφραση με σκοπό κοινωνικό. Χρέος μας να συνεχίζουμε δράσεις που αποτρέπουν την κοινωνική τους απομόνωση και ενισχύουν την αλληλεγγύη. Μαζί με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο Η ΠΙΣΤΗ και την πρόεδρό του Αναστασία Σταματέα θα πολλαπλασιάζουμε τις παρεμβάσεις μας για να ομορφαίνουμε τον κόσμο των παιδιών μας».

  Θερμοί συμπαραστάτες σ’ αυτή τη δράση είναι οι εταιρείες SMILE KIOSK (Αφοι Κentikelenis), τα καταστήματα SOUXOU MOUXOU, AZALAY και τα παστέλια ΑΤΤΙΚΗ. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID 19 οι πασχαλινές κούτες με τις εκπλήξεις θα παραμείνουν για δέκα ημέρες στις αποθήκες των νοσοκομείων και στη συνέχεια θα παραδοθούν στα παιδιά.  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK