Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Σεμίνα Διγενή: Ευτυχώς που ξέσπασε τσουνάμι καταγγελιών για κακοποίηση!

  Η Σεμίνα Διγενή, έχει γράψει την δική της ιστορία στην δημοσιογραφία και έχει δημιουργήσει τηλεοπτικές εκπομπές που αργότερα μιμήθηκαν πολλά κανάλια. Τελικά δεν μυθοποίησε κανένα ρόλο της, ενώ έχει ενοχές για τα κενά που άφησε ο ρόλος της, ως μητέρα. Φέτος, ήταν η κινητήριος δύναμη στην εκπομπή “Έλα και θα δεις” ,η οποία ολοκληρώνει τα επεισόδια της σύντομα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κρατώντας ως ενθύμιο την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη!

  Εκτός από τις εκπομπές ερευνητικής δημοσιογραφίας και τις μεγάλες συνεντεύξεις, έχετε διαπρέψει τηλεοπτικά και σε εκπομπές -που καθιερώσατε εσείς και ακολούθησαν όλοι- με πρωταγωνιστές παρέες,  κέφι, τραγούδι, νοσταλγία. Για ποιες αισθάνεστε περισσότερο περήφανη;
  Αγάπησα περισσότερο το ρεπορτάζ, τις εκπομπές έρευνας -όπως το “Made in Greece”- , τις “Ιστορίες γι αγρίους” και τις μεγάλες συνεντεύξεις. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ήμουν περήφανη μόνο γι αυτές. Τώρα όμως, που καμμιά φορά τις βλέπω σε επαναλήψεις καναλιών, διαπιστώνω την πολύτιμη ιστορική αξία τους.. Πέρασαν απ’ αυτές και μου “ανοίχτηκαν” σπουδαίες προσωπικότητες της Τέχνης. Τελικά ναι, είμαι περήφανη και για αρκετές από αυτές.

  Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK