Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέο μήνυμα Κουλέμπα στη Δύση

  Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα κάλεσε τη Δύση να εφοδιάσει την Ουκρανία με όπλα και να επιβάλει περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία για να βοηθήσει να αποτραπεί άλλες χώρες να συρθούν σε μια ευρύτερη σύγκρουση.

  Η Ουκρανία έχει επανειλημμένως ζητήσει από τους συμμάχους της να κάνουν περισσότερα για να τη βοηθήσουν να αντισταθεί στην ρωσική εισβολή που άρχισε στις 24 Φεβρουαρίου. Ορισμένες δυτικές κυβερνήσεις φοβούνται ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σύρει κι άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων κρατών μελών του NATO, στον πόλεμο.

  “Προς αυτούς στο εξωτερικό που φοβούνται ότι θα ‘συρθούν στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’. Η Ουκρανία αντεπιτίθεται επιτυχώς. Χρειαζόμαστε να μας βοηθήσετε να πολεμήσουμε. Προμηθεύστε μας με όλα τα απαραίτητα όπλα”, αναφέρει ο Κουλέμπα σε μήνυμά του στο Twitter.

  “Εφαρμόστε περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία και απομονώστε την πλήρως. Βοηθήστε την Ουκρανία να αναγκάσει τον Πούτιν σε αποτυχία και θα αποτρέψετε έναν ευρύτερο πόλεμο”, υπογραμμίζει ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών.

   

   

     Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK