Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Προσλήψεις και ΟΧΙ επιστρατεύσεις για το Ε.Σ.Υ., ζητάει το Πράσινο Κίνημα

  Προσλήψεις και ΟΧΙ επιστρατεύσεις για το Ε.Σ.Υ., ζητάει το Πράσινο Κίνημα, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση

  Το Πράσινο Κίνημα παρακολουθεί με αγωνία τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές παλινωδίες και στο ζήτημα της επιστράτευσης των ιατρών.

  Το Πράσινο Κίνημα τάσσεται υπέρ των απαραίτητων προσλήψεων για να αντιμετωπιστεί και η πανδημία αλλά και για να έχει η χώρα μας ποιοτική και δωρεάν δημόσια υγεία.

  Οι άνθρωποι της Υγείας που γνωρίζουν καλύτερα από όλους την εικόνα στο ΕΣΥ έχουν ανακοινώσει ότι είναι απαραίτητο να ενισχυθεί το Σύστημα Υγείας με μόνιμο προσωπικό. Χαρακτηριστικά, αναφέρεται ότι έφυγαν από το ΕΣΥ 480 γιατροί το 2019, οι οποίοι άφησαν τεράστια κενά.

  Όσον αφορά στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι έχει κάνει 4.000 προσλήψεις η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δεν προσέλαβε γιατρούς. Το εθνικό σύστημα υγείας αποτελείται από βοηθητικό προσωπικό, από νοσηλευτικό προσωπικό και από ιατρικό προσωπικό. Ακόμα πάντως και αυτούς τους αριθμούς που δίνει η κυβέρνηση οι παροικούντες … του ΕΣΥ τους διαψεύδουν.

  Η θέση του Πράσινου Κινήματος είναι ξεκάθαρη «Το εθνικό σύστημα υγείας για να είναι ποιοτικό και δωρεάν χρειάζεται οργανωτική δομή, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη.»

  Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου δήλωσε σχετικά «Το Πράσινο Κίνημα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση να προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το νέο κύμα της πανδημίας. Ας σταματήσει τα ημίμετρα και ας σταματήσει να μένει πίσω από τις εξελίξεις. Αφού όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος είμαστε σε πόλεμο, τότε ας σταματήσει η κυβέρνηση να πυροβολά τα πόδια της.» 



  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK