Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Πιο κοντά στην ιταλική τουριστική αγορά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

  Πιο κοντά στην ιταλική τουριστική αγορά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  με τη συμμετοχή της στο workshop “Benvenuti in Grecia”

  Σε μια ακόμη σημαντική εκδήλωση με στόχο την προσέλκυση της ιταλικής τουριστικής αγοράς έλαβε μέρος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για το workshop με τίτλο “Benvenuti in Grecia” (δηλ. “Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα”) που διοργάνωσε διαδικτυακά το γραφείο του ΕΟΤ στην Ιταλία.

  Το τριήμερο workshop πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2021 μέσω μιας σύγχρονης και ιδιαίτερα λειτουργικής διαδικτυακής πλατφόρμας, όπου κάθε εκθέτης δημιούργησε τον δικό του χώρο σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας.

  Κατά το τριήμερο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες B2B συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να αναζητηθούν περαιτέρω ευκαιρίες συνεργασίας. Στη στοχευμένη παρουσίαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου, προβλήθηκαν όλα τα τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής με προμετωπίδα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

  «Με τη Θεσσαλονίκη να συνδέεται αεροπορικώς με πέντε Ιταλικές πόλεις (Ρώμη, Μιλάνο, Νάπολη, Τρεβίζο, Μπολόνια), η συγκεκριμένη τουριστική αγορά έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όλη την Περιφέρεια μας. Γι’ αυτό και συμμετέχουμε, στοχευμένα και πάντα καλά προετοιμασμένοι, σε κάθε σημαντικό event που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Στόχος μας παραμένει πάντα ο τουρισμός 365 μέρες, καθώς η Κεντρική Μακεδονία έχει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα για να τον πετύχει» δήλωσε σχετικά ο Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

     Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK