Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Πιθανή η εκταφή της σπιτονοικοκυράς, αμφισβητείται η αιτία θανάτου

  Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στην Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

  Τέλος μοιάζει αν μην έχει το θρίλερ, με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, στην Πάτρα καθώς εκτός από τους θανάτους των τριών παιδιών στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους.

  Από τις ανταλλαγές πληροφοριών των διωκτικών αρχών Αθήνας και Πάτρας κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας, εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αιτηθούν στην εισαγγελία εκταφή της σορού της σύμφωνα με το pelop.gr. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 19 μήνες από τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα- Θεοδωροπούλου, οι αρχές ευελπιστούν ότι θα καταφέρει η 69χρονη να «μιλήσει» από τον τάφο για τις συνθήκες και τον πραγματικό λόγο που έφυγε από τη ζωή.

  Οι αρχές ασφαλείας ελπίζουν ότι θα βρουν στοιχεία από τρίχες του κεφαλιού της από χόνδρους που ενώνουν τα οστά προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή κάτι άλλο. Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο και φανερώνουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης που είχε πληρεξούσιο για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της!

  Ο δικηγόρος συγγενών της εκλιπούσας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει ότι «απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπέστατη στην δανειακή της υποχρέωση, αφού προέκυπτε αυτή η δυνατότητα από το γεγονός ότι λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 ευρώ το μήνα.

  «Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν», είναι μια από τις επισημάνσεις του κ. Θεοδωρόπουλου, που «κουμπώνει» με καταθέσεις οι οποίες έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

  Πηγή: zappit.gr  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK