Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Παύεται από τα καθήκοντά της η διοίκηση στο “Βενιζέλειο” Ηρακλείου
  Το νοσηλευτικό ίδρυμα είχε σοβαρά προβλήματα με τα χειρουργεία. Τι είχε αναφέρει ο υπουργός Υγείας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.
  Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύονται από τα καθήκοντά τους ο διοικητής και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου “Βενιζέλειο – Πανάνειο” (ΓΝΒΠ).
  Στο νοσοκομείο είχε υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία των χειρουργείων και στην πρόσφατη επίσκεψή του ο υπουργός είχε δεσμευτεί πως θα αποκατασταθεί.
  Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε προαναγγείλει προσλήψεις fast track για γιατρούς και νοσηλευτές και άμεσες λύσεις ώστε να αναβαθμιστεί το νοσηλευτικό ίδρυμα.
  Ανακοίνωσε την άμεση ενίσχυση του αναισθησιολογικού τμήματος με έκτακτες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να εκτελούνται χωρίς καθυστέρηση τα χειρουργεία που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
  Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα είχε παυθεί από τον υπουργό Υγείας η διοίκηση του νοσοκομείου “Μεταξά” και στις αρχές του μήνα η διοίκηση του “Αγία Όλγα”, λόγω δυσλειτουργιών και προβλημάτων σε βάρος των ασθενών.Πηγή  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK