Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Πατέρας αρνητής κορονοϊού πήρε από το νοσοκομείο τον ασθενή γιο του

  Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε κωμόπολη του Λασιθίου, όταν πατέρας νοσηλευόμενου ασθενούς με κορονοϊό δημιούργησε επεισόδιο στο νοσοκομείο.

  Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε την περασμένη Κυριακή σε κωμόπολη του Λασιθίου, όταν πατέρας νοσηλευόμενου ασθενούς με κορονοϊό δημιούργησε επεισόδιο στο νοσοκομείο.

  Όπως αναφέρει το cretalive, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σχετίζεται με γνωστό κρούσμα στον Άγιο Νικόλαο, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της κωμόπολης, έχοντας προσβληθεί από την covid-19. Την Κυριακή, ωστόσο, παρουσίασε υψηλό πυρετό ενώ και οι εξετάσεις θώρακος, στις οποίες είχε υποβληθεί, μαρτυρούσαν την αναγκαιότητα μεταφοράς του σε μεγαλύτερο νοσοκομείο αναφοράς.

  Ο πατέρας του, ωστόσο, αρνήθηκε τη μεταφορά του γιου του στον Άγιο Νικόλαο και αφού προκάλεσε φασαρία δηλώνοντας αρνητής του κορωνοϊού, πήρε τον νεαρό ασθενή και αποχώρησαν από το νοσοκομείο με δική τους ευθύνη.

  Η οικογένεια του νεαρού ασθενούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάγεται από ορεινό χωριό της επαρχίας Μεραμπέλλου και προ διμήνου είχε χάσει ηλικιωμένο συγγενικό του πρόσωπο από τον κορονοϊό.

  Το γεγονός της επιστροφής στο σπίτι του ασθενούς έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής που φοβούνται τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

  Πηγή: newsitamea.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK