Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Πάτρα: Γυναίκα που φρόντιζε την Τζωρτζίνα αποκαλύπτει διάλογο με τη μητέρα

  Συγκλονίζει μία νέα μαρτυρία σχετικά με την Τζωρτζίνα, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο. Η άτυχη Τζωρτζίνα υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, μετά την ανακοπή που υπέστη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μέχρι και τη στιγμή που κατέληξε, το παιδάκι χρειαζόταν ειδική φροντίδα.

  Μία από τις γυναίκες που είχαν αναλάβει την φροντίδα της Τζωρτζίνας μίλησε στο Live News και περιέγραψε τη σχέση που είχε με την 9χρονη, αλλά και με τη μητέρα της, την Ρούλα Πισπιρίγκου.

  “Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ ως υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί”, είπε αρχικά η γυναίκα.

  Ο διάλογος με τη μητέρα

  Στη συνέχεια αναφέρεται σε έναν διάλογο, που αναφέρει ότι είχε με τη μητέρα της Τζωρτζίνας. Ο διάλογος που μεταφέρει, πραγματικά σοκάρει. “Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται να μην πάρω το παιδί και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω ‘εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες’. ‘Όχι’, μου λέει, ‘θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη’. ‘Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας’. Γυρνάει και μου λέει: ‘δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω’”.

  Όπως περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό, εκείνη τη στιγμή η ίδια έχασε τον αυτοέλεγχό της. Υποστηρίζει πως είπε στη μητέρα: “Της απάντησα ‘α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό’”.

  “Η Τζωρτζίνα ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο”

  Η ίδια γυναίκα, υποστηρίζει ότι η άτυχη Τζωρτζίνα ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο όπου την φρόντιζαν. “Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο της και το κακάρισμά της ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο”, είπε και πρόσθεσε: “Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι ‘το πήρα κλαμένο’. Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά την μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε και τη μητέρα. Είπαμε ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη”.  Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK