Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  «Ο James και η Άννα Μαρία όλα τα κάνουν μαζί»

  “Δεν είναι η μόνο στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου που δεν του έδωσαν φαγητό”, αποκαλύπτει παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

  Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε στο Έλα Χαμογέλα για την εμπειρία του στο Survivor και έκανε αρκετές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

  «Γλυκόπικρη είναι η εμπειρία, ωραία ήταν τα πράγματα εκεί αλλά έκατσα λίγο. Η Άννα Μαρία το έκανε αυτό, προφανώς για να υποστηρίξει τον Νίκο, όπως ο Νίκος στήριξε την Άννα Μαρία με το να «δώσει» τη Χριστίνα. Θα προτιμούσα να έχει φύγει ο James, γιατί νομίζω το αξίζει λιγότερο από τους υπόλοιπους. Με αδίκησε η Άννα Μαρία, αλλά σε συνδυασμό με τον James, όλα τα κάνουν μαζί», λέει ο Γιώργος Ταβλαδάκης και συνεχίζει:

  «Η απόφαση των παικτών να μην αγωνιστούν για να στηρίξουν τη Χριστίνα ήταν πολύ λάθος. Μπορούσαν να την στηρίξουν με άλλον τρόπο, ήταν μια λανθασμένη απόφαση και δεν μου άρεσε και όταν το είχαν κάνει ο Αλέξης με τον Chris.

  Βασικά, πρέπει να μην είσαι ο εαυτός σου για να κερδίσεις το Survivor. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα μπορούσα να παίξω κι εγώ στρατηγικά».

  Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έκανε ακόμα μία αποκάλυψη για το Survivor. «Αδικία είναι να μην γίνεις φαγητό στον συνάνθρωπό σου. Δεν έγινε μόνο στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου, έγινε και σε μας. Την Τρίτη μέρα που είχα μπει, είχε πιάσει αρκετά ψάρια ο Σάκης, ο James και η Άννα Μαρία δεν ήθελαν να δώσουμε στον Αλέξη, τον Chris και την Ελευθερία. Εγώ βγήκα μπροστά, ζήτησα από τον Σάκη να διαχειριστώ τα ψάρια, μου είπε ΟΚ και τα μοίρασα σε όλους», λέει.

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK