Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας βάλλει κατά Χρυσοχοΐδη Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας βάλλει κατά Χρυσοχοΐδη

  Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας βάλλει κατά Χρυσοχοΐδη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  Τον χαρακτηρίζει κακέκτυπο του του Εμμανουέλ Μακρόν ,που επιχειρεί το δικής του αντιδημοκρατικής φιλοσοφίας «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης των Δημόσιων Υπαίθριων Συναντήσεων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

  Ο Νίκος Τράκας , Πρόεδρος μιας από τις πλέον μαχητικές Ομοσπονδίες Εργαζομένων , δεν “μασάει τα λόγια του”  , τονίζοντας ότι το σχέδιο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επί της ουσίας είναι «Σχέδιο» διαχείρισης καταστολής κάθε διαμαρτυρίας και διαδήλωσης ,παραβίασης της ελευθερίας του τύπου και κοινωνικής χειραγώγησης.

  Σχέδιο που εξυπηρετεί την επιβολή των νεοφιλελεύθερων σχεδίων με περαιτέρω αυθαιρεσία, αστυνομοκρατία και πάταξη .

  Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ καταλήγει στην ανάρτησή του με μια δήλωση “Ως εργαζόμενοι του δηλώνουμε ότι οι μαζικοί αγώνες για την προστασία των δικαιωμάτων μας ,θα ακυρώσουν στη πράξη την αυταρχική ,αυθαίρετη και προσχηματική «προστασία» που φιλοδοξεί να επιβάλει!”

  Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

  Ως κακέκτυπο του Εμμανουέλ Μακρόν ,ο Κος Χρυσοχοΐδης επιχειρεί το δικής του αντιδημοκρατικής φιλοσοφίας «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης των Δημόσιων Υπαίθριων Συναντήσεων». Στην ουσία «Σχέδιο» διαχείρισης καταστολής κάθε διαμαρτυρίας και διαδήλωσης ,παραβίασης της ελευθερίας του τύπου και κοινωνικης χειραγώγησης. Σχέδιο που εξυπηρετεί την επιβολή των νεοφιλελεύθερων σχεδίων με περαιτέρω αυθαιρεσία, αστυνομοκρατία και πάταξη .Σ´αυτό το «επιτελικό» κυβερνητικό κρεσέντο αστυνομοκρατίας, κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες σύστασης και μιας νεας δομής αστυνομίας. Χθες η Πανεπιστημιακή,σήμερα η Δημοσιογραφική και των Συναθροίσεων,αύριο για κάποιο άλλο επάγγελμα ή κοινωνικό χώρο! Κοινός στοχος η καταστολή ,ο περιορισμός και ο ελεγχος κάθε κοινωνικής αντίδρασης και συνδικαλιστικού αγώνα. Με τη φόρα που έχει πάρει ο Κος Χρυσοχοϊδης και η ακραιονεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση που επάξια υπηρετεί ,προβλέπουμε για καλύτερη προστασία των δημοσιογράφων και ασφαλέστερη και πιο άνετη επαγγελματική «οριοθέτηση»τους ,να παίρνουν έτοιμα τα Δελτία Τύπου ,που αφορούν τις διαδηλώσεις, απο το αρμόδιο Γραφείο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Άσε που φοβάμαι ,ότι όσοι συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις ή προκυρήσσουμε αγωνιστικες κοινητοποιήσεις πρέπει ν´ανοίξουμε και ειδικό ΑΦΜ και να το δηλώνουμε και στο Ε9.!Μακρόν είπαμε? Οπως το πάει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα ξεπεράσει και τον Ορμπαν!

  Ως εργαζόμενοι του δηλώνουμε ότι οι μαζικοί αγώνες για την προστασία των δικαιωμάτων μας ,θα ακυρώσουν στη πράξη την αυταρχική ,αυθαίρετη και προσχηματική «προστασία» που φιλοδοξεί να επιβάλει!  Πηγή άρθρου

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK