Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο πληθυσμός μειώνεται λόγω αντιεμβολιαστών και όχι λόγω Γκέιτς

  Με ανάρτησή του στο Facebook, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος σχολιάζει τα «επιχειρήματα» όσων αντιτίθενται στο εμβόλιο του κορωνοϊού, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως αυτό φτιάχτηκε… κατά παραγγελία του Μπιλ Γκέιτς για να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη. «Επομένως οι αντιεμβολιαστές δεν θέλουν τη μείωση του πληθυσμού και καλά κάνουν. Γιατί να πεθαίνει άδικα ο κόσμος;», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μόσιαλος.

  «Να διευκρινίσω ότι η εταιρεία Pfizer δεν πήρε καμία επιδότηση από το ίδρυμα Γκέιτς για να αναπτύξει το εμβόλιο. Πήρε επενδυτικό ρίσκο και κατόρθωσε να αναπτύξει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εμβόλιο», συμπληρώνει και τονίζει, στη συνέχεια: «Ας αφήσουμε όμως τη χρηματοδότηση και ας μείνουμε στο άλλο σκέλος του επιχειρήματος. Το 2019 πέθαναν 207.500 παγκοσμίως (κυρίως παιδιά και έφηβοι) εξαιτίας της ιλαράς. Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 50% μεταξύ 2016 και 2019. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των παιδιών που κάνουν το εμβόλιο της ιλαράς. Αυτό ήταν αδιαμφισβήτητα μια επιτυχία του αντιεμβολιαστών. Πέτυχαν τη μείωση τον εμβολιασμών αλλά υπονόμευσαν συστηματικά το βασικό τους επιχείρημα».

  Τέλος, ο κ. Μόσιαλος καταλήγει, λέγοντας: «Κατηγορούν τον Γκέιτς ότι θέλει τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού ενώ αυτοί κατάφεραν να πετύχουν αυτό που λένε ότι επιδιώκει ο μέγας αντίπαλος τους, ο Μπιλ. Μήπως τελικά τους έχει βάλει τσιπάκια ο Μπιλ για να πετύχει τον στόχο του;».

  Πηγή: kontranews.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK