Αρχική Ελλάδα Ο Κώστας Ραπτόπουλος στο δικαστήριο «Αν είχα όντως βιαιοπραγήσει θα ήθελε...

Ο Κώστας Ραπτόπουλος στο δικαστήριο «Αν είχα όντως βιαιοπραγήσει θα ήθελε νοσηλεία»

Ο αθλητικογράφος Κώστας Ραπτόπουλος προσήλθε σήμερα (25/11) στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλές προς συνεργάτη του και δήλωσε κατά την άφιξή του πως αν όντως είχε κάνει αυτό που τον κατηγορούν ότι έκανε, ο φερόμενος ως θύμα της επίθεσης θα χρειαζόταν νοσηλεία.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε σήμερα ο Κώστας Ραπτόπουλος μετά τη σύλληψη του την Τρίτη (23/11) για επίθεση σε βάρος συνεργάτη του.

«Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας» δήλωσε ο γνωστός αθλητικογράφος και παρουσιαστής Κωστής Ραπτόπουλος, κατά την άφιξή του όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thesstoday.gr.

«Στη δουλειά τη δικιά μας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αντιζηλίες. Ο καθένας έχει να πει κάτι κακό για τον άλλο. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση με την περίπτωση τη δική μου γιατί μπαίνουν σε προσωπικά δεδομένα για τη σύζυγό μου και την κόρη μου. Εγώ πήγα να ζητήσω έναν λόγο και βρέθηκα κατηγορούμενος. Δηλαδή ξέφυγε το κομμάτι της επαγγελματικής αντιζηλίας και βγαίνουν προσωπικά δεδομένα αληθή, αναληθή. Ό,τι θες ακούς. Η κόρη μου πήγε στο σχολείο και μου είπε ότι μου είπαν οι συμμαθητές μου ότι η μαμά αυτό κι εγώ αυτό κλπ. Έπρεπε να δράσω. Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας» προσέθεσε και ολοκληρώνοντας είπε χαρακτηριστικά πως αν είχε όντως βιαιοπραγήσει, το θύμα θα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία κάποιες μέρες. Δε μπορεί να βιαιοπραγήσω σε κάποιον και την επόμενη μέρα να μην έχει μώλωπες, εκδορές και σπασμένα κόκαλα και την επόμενη μέρα να κάνει εκπομπή και να μη πηγαίνει στον ιατροδικαστή. Είναι ένα στημένο γεγονός για να μειώσουν ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά μου και να μου σπάσουν το ηθικό και τα νεύρα. Που δεν μπορούν να το κάνουν ούτως ή άλλως».

Θυμίζουμε πως ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος μίλησε στο newsit.gr κι αναφέρθηκε στο περιστατικό, τονίζοντας πως πρώην συνεργάτες του και πανελίστες έθιξαν την οικογένεια του, τη γυναίκα του και την κόρη του.

Πηγή: newsit.grΠΗΓΗ