Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο ιος είναι μαζί μας και δεν πρόκειται να φύγει σύντομα

  Ο καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Θεοκλής Ζαούτης και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

  Ο καθηγητής ανέφερε ότι η διάρκεια της χθεσινής συνάντησης δείχνει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και ότι δεν είναι ξεκάθαρές οι αποφάσεις. «Να πηγαίνουμε βήμα βήμα είναι το καλύτερο» τόνισε ο ίδιος.

  Ο καθηγητής ανέφερε: «Οι διαφωνίες ήταν αν θα πάμε σε σκληρό lockdown ή σε κάτι πιο χαλαρό, εκεί που καταλήξαμε όσον αφορά την Αττική. Μας έδιναν τα στοιχεία ένα περιθώριο για να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα στην προστασία αλλά και την λειτουργία της αγοράς. Με τα σχολεία ανοιχτά, που το θεωρώ προτεραιότητα.

  «Αν δούμε δραματικές αλλαγές θα πάρουμε και στην Αττική πιο σκληρά μέτρα, όπως έγινε και στην Πάτρα» προειδοποίησε ο κ. Ζαούτης.

  Ο ίδιος υποστήριξε ότι «η απόφαση για την εστίαση δεν ήταν ξεκάθαρη στις αποφάσεις της επιτροπής. Συζήτηση έγινε για το λιανεμπόριο αλλά όχι για την εστίαση».

  «Ο ιός είναι μαζί μας και δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. Ο εμβολιασμός είναι η λύση. Μέχρι τότε πρέπει να βρούμε μια ισορροπία για να λειτουργήσει η κοινωνία» κατέληξε ο ίδιος.

  Πηγή: madata.gr  ΠΗΓΗ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK