Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο θείος του Σάκη απαντά στη μητέρα της Μαριαλένας

  “Αυτά που είπε η μητέρα της ότι ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor για να την καταστρέψει δεύτερη φορά είναι πολύ βαριά”.

  Με αφορμή όσα δήλωσε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ότι ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor για να καταστρέψει την κόρη της δεύτερη φορά, ο θείος του Σάκη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Πένυ Καβέτσου. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

  «Ο φόβος των άλλων παικτών δυστυχώς τον έβγαλε στη σέντρα. Μέσα στο παιχνίδι βλέπω ότι υπάρχει μια πολύ καλή επαφή και χημεία μεταξύ τους που πρέπει να την είχαν και πριν. Αυτά που είπε η μητέρα της ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να την καταστρέψει δεύτερη φορά είναι πολύ βαριά. Δε νομίζω ότι ο καθένας, ακόμα και η μητέρα της Μαριαλένας, μπορεί να λέει ότι μπαίνει κάποιος για να κάνει ζημιά.

  Σέβομαι τις φοβίες της, την αγωνία της αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν είναι τέτοιο άτομο και δεν έχει μεγαλώσει έτσι. Απ’ όσο ξέρω υπήρχε ένας χωρισμός. Ο Σάκης δεν είναι το παιδί που θα πήγαινε εκεί για να βλάψει τη Μαριαλένα».

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK