Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο θάνατος του αδερφού της, η ψυχικά ασθενής μητέρα της και οι τέσσερις αποβολές [Βίντεο]

  Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2NightShow” ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή, το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα αυτά που την έχουν σημαδέψει στη ζωή της. Μεταξύ αυτών, οι τέσσερις αποβολές μέχρι να αποκτήσει παιδί, η ψυχική ασθένεια της μητέρα της, αλλά και ο θάνατος του αδελφού της.

  «Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες. Θέλω να πω στις γυναίκες που βιωνουν το ίδιο πρόβημα ότι δεν είναι μόνες. Πρέπει να επικοινωνούν τα προβλήματά τους με το σύντροφό τους. Εγώ κάποια στιγμή βρήκα τοίχο μέσα μου, ένιωσα σκοτάδι», εξομολογήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή, αναφερόμενη και στη μητέρα της η οποία έπασχε από ιδεοψυχαναγαστική υστερία.

  «Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Είναι σημαντικό να εντοπίζουμε τι συμβαίνει και να το επικοινωνούμε για να για να το θεραπεύσουμε. Η μαμά μου είχε ιδεοψυχαναγαστική υστερία, ψυχαναγκασμό. Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών. Για παράδειγμα, πίναμε παγωμένο γάλα, τρώγαμε παγωμένο φαγητό. Έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη. Ο πατέρας μου μου είπε μετά από χρόνια: Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία και με συγκλόνισε. Την αγαπούσε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

  Τέλος, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού της που τη συγκλόνισε, ενώ τόνισε τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα της.

  «Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου, τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας στον ύπνο του. Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι εκεί, είναι η ήρεμη δύναμη».

  Πηγή: topontiki.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK