Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο Διονύσης Παναγιωτάκης απαντά στην Δώρα Χρυσικού

  Όσα λέει ο Διονύσης Παναγιωτάκης ως απάντηση στη Δώρα Χρυσικού, η οποία υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015.

  Ο Διονύσης Παναγιωτάκης απαντά στα όσα υποστηρίζει η Δώρα Χρυσικού, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 και πως έχει αποδείξεις γι’ αυτό.

  Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ο Διονύσης Παναγιωτάκης κοινοποίησε την εξής ανακοίνωση:

  «Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι “έχει στοιχεία” πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

  Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

  Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

  Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

  Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

  Διονύσης Παναγιωτάκης»

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015…

  Δημοσιεύτηκε από Dionisis Panagiotakis στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

  Ο Διονύσης Παναγιωτάκης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη και κατέθεσε τα όσα γνώριζε το βράδυ της Πέμπτης στην Ανακρίτρια.

  Πηγή: zappit.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK