Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ο άγνωστος γάμος όταν ήταν 20 ετών και η σχέση με τον πρώην σύζυγό της

  Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε ότι εκτός από τον γάμο με τον Ταξιάρχη Χάνο, είχε παντρευτεί ακόμη μία φορά όταν ήταν 20 ετών.

  “Από 11 ετών ήταν η πρώτη μου σχέση και με τον οποίο παντρεύτηκα. Ήταν ο πρώτος γάμος πριν τον Ταξιάρχη. Στα 20 μου παντρεύτηκα, και μείναμε μαζί παντρεμένοι τρία χρόνια. Χωρίσαμε όταν ήμουν 23. Είναι τμήμα και μέρος της ζωής μου που τον θυμάμαι με πολύ αγάπη και πολύ συγκίνηση και αυτόν και τους συγγενείς του γιατί εγώ αγαπώ όλο τον κόσμο και δένομαι” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

  Ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σχέση τους

  Ένα από τα βασικά κομμάτια της ζωής της αγαπημένης ηθοποιού είναι η οικογένεια που δημιούργησε με τον πρώην συζυγό τους. Η κόρη τους, Μαρία ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της στην ηθοποιία και πρωταγωνιστεί στη σειρά “Μουρμούρα”.

  “Η Ελισάβετ είναι πάνω από όλα οικογένεια, είναι ένας άνθρωπος θετικός, δοτικός, δημιουργικός, παρορμητικός, αγωνιστής, που ξέρει να βάζει όρια, αν νιώσει ότι πρέπει να συγκρουστεί το κάνει, αναλαμβάνει τις ευθύνες της, κάνει πολλά δώρα, υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι που το λέμε το δωμάτιο των δώρων. Έχει αγωνιστεί πολύ σκληρά με πείσμα για να καταφέρει όλα αυτά στην εργασία της για αυτό τη θαυμάζω. Γνωριστήκαμε στη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και αυτή η συνάντηση ήταν μεγάλη γιατί άφησε ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα την κόρη μας, και θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ως γονείς καταφέραμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά, παρόλο που χωρίσαμε δεν επιτρέψαμε να μας δηλητηριάσει αυτό το κομμάτι. Της εύχομαι να είναι πάντα καλά υγιής ότι ονειρεύεται να το πετύχει. Ένα έχω να πω θα είμαι πάντα εκεί” είπε ο Ταξιάρχης Χάνος.

  “Είναι ο πατέρας της κόρης μου. Έχουμε σχέση καρμική. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Η ανάγκη να μην κάνουμε κακό στο παιδί και να διορθώσω πράγματα στον εαυτό μου ήταν η ανάγκη του χωρισμού με τον μπαμπά της κόρης μου. Πολύ δύσκολος άνθρωπος, και εγώ δύσκολη και οι συγκρούσεις δύσκολες. Και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του. Ερωτευθήκαμε πάρα πολύ, δεν το αλλάζω με την αγάπη που έχουμε τώρα” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

   

   

     Πηγή

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK