Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων αξιωματικών νοσηλευτικής

  Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος – Γεώργιος Δένδιας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παραβρέθηκαν στην τελετή Ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που επέδωσε και τα ξίφη στους ορκισθέντες Αξιωματικούς.

  Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν) στον Βύρωνα Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, και παραβρέθηκαν σε αυτήν:

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Αρχηγοί και εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων.
  Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης.
  Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.
  Ο Β΄ Γραμματέας της Πρεσβείας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα κ. Marin Maric, ως εκπρόσωπος της Πρέσβειρας κ. Milica Ristović Krstić.
  Ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου και ο Υποναύαρχος ΛΣ Νικόλαος Πολέμης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη.

  Ο Υποδιοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Υποστράτηγος Σταύρος Τζουμερκιώτης ως εκπρόσωπος του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Σωτήριου Κωστάκογλου και ο Ταξίαρχος Γεώργιος Βλάχος ως εκπρόσωπος του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη.
  Ακαδημαϊκές αρχές, διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, καθώς και οι οικείοι των νέων Αξιωματικών.
  Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά 25 Αξιωματικοί, εκ των οποίων 2 από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη και 1 από την Ζιμπάμπουε. Οι νέοι Αξιωματικοί κατανέμονται στις Ένοπλες Δυνάμεις ως εξής:

  10 στον Στρατό Ξηράς.
  5 στο Πολεμικό Ναυτικό.
  7 στην Πολεμική Αεροπορία.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK