Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Οι εξελίξεις επιδεινώνουν ραγδαία την υγεία του Φεγκούδη

  Η Μάρω προσπαθεί να πείσει τη Σούλα να κρατήσει μυστικό απ’ τον Φεγκούδη ότι ο Χρύσανθος είναι γιος τους και η Διώνη βρίσκει καταφύγιο για τη νύχτα στο γραφείο του ναού.

  Ο Μάνος ανησυχεί μήπως η Διώνη προδώσει την εμπλοκή του στην απαγωγή της Μαριτίνας.

  Στο μεταξύ, ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα γύρω από τον θάνατο του Φλοριάν.

  Ο Φεγκούδης από την πλευρά του, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη Ντάντω, όμως τον προλαβαίνουν οι εξελίξεις οι οποίες επιδεινώνουν ραγδαία την υγεία του.

  Η Σούλα μαθαίνει την αλήθεια και προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

  Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 02 έως την Παρασκευή 06 Μαΐου 2022, στις 19:00, από την ΕΡΤ1.

  Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

  Επεισόδιο 137o. Ο Πιπερόπουλος ανακαλύπτει ότι η Σκορδίλω δεν μάσησε με την παγίδα που της έστησε σε σχέση με τον Λουδοβίκο και ο Φεγκούδης τα βάζει με τον Μάνο που χώρισε με τη Μαριτίνα μία μέρα πριν κλείσει την συμφωνία με τη Σκορδίλω. Η Μάρω προσπαθεί να πείσει τη Σούλα να κρατήσει μυστικό απ’ τον Φεγκούδη ότι ο Χρύσανθος είναι γιος τους και η Διώνη βρίσκει καταφύγιο για τη νύχτα στο γραφείο του ναού. Με ποιο τρόπο σκοπεύει να εκδικηθεί η Μαριτίνα τον Μάνο για την σχέση του με την Τόνια; Πώς θα αντιδράσει η Ντάντω όταν πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna του Μπάμπη;

  Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 3 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

  Επεισόδιο 138ο. Ο Μάνος ανησυχεί μήπως η Διώνη προδώσει την εμπλοκή του στην απαγωγή της Μαριτίνας. Νιώθοντας προδομένη από τον Πιπερόπουλο, η Διώνη αποφασίζει να κάνει θεαματική –και τραυματική – έξοδο. Η Πελαγία πασχίζει να μην αποκαλυφθεί το μυστικό στη Σούλα, ενώ η Ντάντω προσπαθεί να μετριάσει τον ενθουσιασμό του Μάνου, ο οποίος είναι ασυγκράτητος μετά τα τελευταία νέα. Και όλα αυτά, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να σώσει την εταιρεία του.

  Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

  Επεισόδιο 139ο. Ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα γύρω από το θάνατο του Φλοριάν. Ο Χρύσανθος συζητά με τη Διώνη σχετικά με τη φιλοξενία της και η Πελαγία προφασίζεται πως έχει ραντεβού με πελάτισσες προκειμένου να αποφύγει τη Σούλα. Η Σκορδίλω λέει στον Φεγκούδη πως θα του δώσει τις μετοχές την ώρα που η Σαλώμη ψαρεύει τον Πιπερόπουλο για να δει αν έχει συναντηθεί με τη Σκορδίλω. Ο αστυνόμος επικοινωνεί με την Τόνια για τη σωρό του Φλοριάν και λίγο αργότερα συναντιέται με τη Μαριτίνα η οποία έχει βάλει στο μάτι τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού…

  Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

  Επεισόδιο 140ο. Η Τόνια ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι δεν νιώθει άνετα με την απειλή της Μαριτίνας πάνω απ’ το κεφάλι τους. Η Μαριτίνα ενημερώνει τον Πιπερόπουλο ότι έχει βρει τρόπο να μάθει τα μυστικά του Μάνου. Ο Χρύσανθος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει την Πελαγία σε «καταστολή», την ίδια στιγμή που η Σούλα σκαλίζει για να βρει την αλήθεια. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να τακτοποιήσει όλα τα θέματα που προκύπτουν απ’ τις γυναίκες που τον περιβάλλουν όμως δε θα τα καταφέρει τόσο εύκολα. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να έχει με το καλό τη Σκορδίλω η οποία φανερώνει τις προθέσεις της στον Λουδοβίκο. Άραγε ο Μάνος θα καταφέρει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Μαριτίνα; Μέχρι ποιο σημείο της αλήθειας θα φτάσει η Σούλα;

  Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, ώρα 19:00

  Επεισόδιο 141ο. Η Μαριτίνα ξεσπά εναντίον του Μάνου και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και μετωπική. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη Ντάντω, όμως τον προλαβαίνουν οι εξελίξεις οι οποίες επιδεινώνουν ραγδαία την υγεία του. Η Σκορδίλω αποφασίζει να πάψει να είναι θύμα και να πάρει εκδίκηση από όλους όσους προσπάθησαν να την χρησιμοποιήσουν. Το σχέδιο του Πιπερόπουλου για να πάρει τα προσωπικά αντικείμενα του Φλοριάν ναυαγεί. Η Σούλα μαθαίνει την αλήθεια και προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

  Η ιστορία…

  Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

  Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

  Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

  Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

  Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

  Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

  Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

  Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

  Στον ρόλο της Σκορδίλως, αδελφής του Πιπερόπουλου, εμφανίζεται η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

  Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

  Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός

  Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου

  Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

  Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος

  Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη

  Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου

  Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου

  Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

  Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).

  ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK