Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_imgspot_img
More

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ξέσπασε σε κλάματα ο Ιατρόπουλος, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη Στα ύψη η θερμοκρασία με τον χορό των αδερφών Τσικιτίκου και της Κατσογρεσάκη

  Μία έκπληξη επεφύλασσαν στην Φάρμα σε όσους λαμβάνουν μέρος, αφού κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας κι είχαν την δυνατότητα να δούνε στην οθόνη τους αγαπημένα τους πρόσωπα.

  Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο αγρόκτημα και συγγενείς και φίλοι εμφανίστηκαν τηλεοπτικά, δίνοντας τις ευχές τους στους κοντινούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο ριάλιτι κι έχουν να τους δούνε καιρό.

  Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή που στην οθόνη εμφανίστηκαν η μητέρα κι η σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

  Αστραπιαία δάκρυα πλημμύρισαν το πρόσωπό του κι ο ηθοποιός παρακολουθούσε όσα ειπώθηκαν δίχως να βγάλει λέξη. Στο τέλος μόνο σταυροκοπήθηκε και αναφώνησε «Δόξα σοι ο Θεός».

  Μία ιδιαίτερη στιγμή στην Φάρμα που φάνηκε και η ευαίσθητη πτυχή του «σκληρού» Μιχάλη Ιατρόπουλου.

  Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, πάντως, τα συναισθήματα στην Φάρμα ήταν σαφώς διαφορετικά.

  Μόλις ακούστηκαν τα Καγκέλια της Γωγώς Τσαμπά το κέφι έφτασε στο ζενίθ του, με τις αδερφές Τσικιτίκου και την Κυριακή Κατσογρεσάκη να ανεβαίνουν επάνω στο τραπέζι και να τραβούν τα βλέμματα με τις χορευτικές τους επιδόσεις, αλλά και με τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

  Πηγή: filathlos.gr  Latest Posts

  spot_imgspot_imgspot_img

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK